2777
2789

اگه نتیجه نگرفت ادم پریودش برمیگرده به روال قبل من با اون داروها ۳۱ روز به وقتش پریود میشدم اما قبل از اونا ۳۷ روز این ماه دارو یا امپول استفاده نکردم ۳۷ روزه اپا هنوز پریود نشدم

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریود بهم میریزه یهو میبینی ۴۰ روز میشه 

قرصی استفاده نکردم ها سه ماه پشت هم ۳۱ روزه پریود شدم ☹️پس میتونم زعفرون دم کنم بخورم؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
بع روال قبل برمیگرده؟؟؟

طول میکشه.واسه برگشتن به روال قبل لازمه گاهی لازم میشه تحت نظر دکتر باشی.اما بین دوتا سه تا پریودی دوباره منظم میشی.به شرطی که  توی این مدت دیگه دارویدهرمونی استفاده نکنی

#آبادان 🖤
نه نخور شاید حامله باشی . حالا چیکارش داری پریود میشی دیگه 😁😁

اخه هی منتظرم کلافه شدم خخخ

طول میکشه.واسه برگشتن به روال قبل لازمه گاهی لازم میشه تحت نظر دکتر باشی.اما بین دوتا سه تا پریودی د ...

نه دیگه بیخیال دارو شدم خداکنه زودتر برگرده مثل قبل ممنون

درکت میکنم ولی اونجوری فقط دل درد میگیری 

ممنون که درک میکنی دو سه روزم منتظر باشم ببینم چی میشه

بزنی ب بیخیالی یهو پریود میشی 🤣🤣🤣 من هروقت منتظر بودنم پریود نمی‌شدم همین میزدم ب بیخیالی یهو پری ...

دقیقا اینش سخت میکنه 😂😂