2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند ساله ثبت نام کردین راضی هستین ؟

پنج ماه اره از صرافی راضیم خیلی پشتیبانی خوبی داره کارمزش هم کمه اما شانس من بیت کوین خیلی سقوط کرد الان وقت خریده الان خوبه خرید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
اسی اگه این چند روز ثبت‌نام کنی و احراز هویت بشی بهت شیبا هدیه میده شانس ما اون موقع نمی‌داد هدیه&nb ...

از طریق همین لینک ک گذاشتین باید ثبت نام کنم من هیچ اطلاعی ندارم ممنون میشم اگه برات مقدوره توضیح بیشتری بدی

اسی اگه این چند روز ثبت‌نام کنی و احراز هویت بشی بهت شیبا هدیه میده شانس ما اون موقع نمی‌داد هدیه&nb ...

از طریق همین لینک ک گذاشتین باید ثبت نام کنم من هیچ اطلاعی ندارم ممنون میشم اگه برات مقدوره توضیح بیشتری بدی

از طریق همین لینک ک گذاشتین باید ثبت نام کنم من هیچ اطلاعی ندارم ممنون میشم اگه برات مقدوره توضیح بی ...

ااره بزن روش وارد شدی با شماره موبایل و ایمیل ثبت‌نام کن بعد ثبت‌نام باید احراز هویت بشی تا بتونی خرید فروش کنی احراز هویت شدی بهت هدیه هم میده برای احراز هویت عکس کارت ملی و سلفی خودت و یه متن تعهد نامه هست خودش برات گذاشته مینویسی سفلی باهاش میگیری می‌فرستی از پشتیبانی هم سوال کنی آنی جواب میده خیلی خوب توضیح میده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت