2777
2789
عنوان

من و ....😲🤷🏻‍♀️گزارش نزن لطفا

193 بازدید | 20 پست

ببخشید مجبور شدم تیتر جنجالی بدم ک بیاین 

فکر میکنی با ۳۰تا ماکارونی تو خونه‌تون،یا یه باک بنزین،از بقیه جلو میفتید؟آخه با این کار،شما دارین عرضه رو کم میکنید و وقتی عرضه کمتر بشه در مقابل تقاضا بیشتر میشه و قیمت خود بخود بالا میره.

نکنید اینکارو🙏🏻☹️خواهش میکنم

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

🤣😐ما کلن تا نیاز نشه نمیخریم عادته دیع

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣😐ما کلن تا نیاز نشه نمیخریم عادته دیع

ما هم همین نمی‌دونم چرا بعضیا...😔🤷🏻‍♀️

چه اشکال داره؟ یکی نداره، بدبخته، فقیره، ضعف فرهنگی داره، میره ۳۰ تا ماکارونی انبار می کنه، بخاطر ش ...

بخدا انقد حرص میخورم دور و برم میبینم همه انبار میکنن با و زبونی باید ب اینا حالی کرد

ما هم همین نمی‌دونم چرا بعضیا...😔🤷🏻‍♀️

🤣😐اونا همینان ک میرم فروشگاه دو کیسه برنج میارن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

🤣😐اونا همینان ک میرم فروشگاه دو کیسه برنج میارن

همینان که صف نذری ده بار غذا میگیرن

بخدا انقد حرص میخورم دور و برم میبینم همه انبار میکنن با و زبونی باید ب اینا حالی کرد

حالا دولت هیچی که داره تیشه به ریشه مردم واقتصاد میزنه 

بدیش اینجاست که خودمون هم به همدیگه رحم نمیکنیم،همه خودخواه شدن

ماقبل از گرونی چند تا بسته گرفتین دونه 8500..  بخدا فرداش شد 24 تومن😑  ببین منم نخرم. توهم نخری باط ی عده وضع خوب پیدا میشم ک تو مواقع قحطی و گرونی برن کارتون کارتون بخرن. بخدا موقعی ک گرون شد رفتم مغازه دیدم آدمه ک میاد دو کارتون ماکارونی میخره و میره😑  

مرا به خیر تو امید نیست😩 شر مرسان
ماقبل از گرونی چند تا بسته گرفتین دونه 8500..  بخدا فرداش شد 24 تومن😑  ببین منم نخرم. توه ...

خب اگه نخرن هجوم نیارن ب همه میرسه 

حالا فرقش چیه؟ هر ماکارونی رو ۱۰ هزار تومن نسبت به اینده کمتر بخره، میشه ۳۰۰ هزار تومن. یکی نیست بهشون بگه ابله، یه شام بری رستوران بیرون بخونی ۴۰۰ هزار تومنه. اینقدر دستپاچه هستی؟