2777
2789
عنوان

دکتر کنترل بارداری خوب در مشهد

1360 بازدید | 14 پست

کسی سراغ داره؟

از فارغ وقت گرفتم خیلی بی مسئولیته دوهفته منو داره میدوونه نمیاد مطب 😤

دکتر خوبم زمان لازم داره بگردی پیدا کنی که هم وقت دادنش خوب باشه هم مهارت داشته باشه

دکتر جعفری 

ولی اقا هستند خیلی دکتر خوبیه 

بزن تو گوگل میاد اطلاعاتش

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش و نمیدونم خانواده ی شوهرم تحت نظرش هستن فقط میدونم سنش زیاده بیمارستان مهر هم میشینه 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اسمش و نمیدونم خانواده ی شوهرم تحت نظرش هستن فقط میدونم سنش زیاده بیمارستان مهر هم میشینه 

😮‍💨😮‍💨چقد سخته دکتر پیدا کردن یکی رو میخام که واسه زایمانمم انشا.. بتونه بیاد 

خانمم باشه اگه کسی رو سراغ داشتی اطلاع بده گلم😘

😮‍💨😮‍💨چقد سخته دکتر پیدا کردن یکی رو میخام که واسه زایمانمم انشا.. بتونه بیاد  خانمم باشه ...

اوکی 

ولی این دکترش عالیه 

سلام

من برای بچه اولم رفتم قدسیه علوی چون خیلی معروف بود

اصلا راضی نبودم وقت دادن افتضاح وقت نمیزاشت برام اخرم سر زایمان خیلی زجر داد منو

دومی رو رفتم سوسن داورپناه

خانومممم بود وقت میزاشت مهربون بود

از زایمانمم راضی بودم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
وقت دنیسون چطوریه؟کدوم بیمارستان میرن؟ممنون

تلفنی منشیش وقت میده

من همیشه زودتر میگرفتم که نفر اول باشم🙂

تک نفره ویزیت میکنه 

من رفتم رضوی

فک کنم مهر هم میرفتن

دولتی ها  رو نمیدونم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
وقت دنیسون چطوریه؟کدوم بیمارستان میرن؟ممنون

سلام

دکتر فاطمه مسگرپور طوسی خیلی خانوم خوش اخلاقی هستن

به همه حرفاتون گوش میده من زایمانم سزارین بود

خیلی به موقع و سروقت اومدن

در کل راضی بودم ازشون

نوبت دهیشون باید زنگ بزنین مطب وقت بگیرید