خانوم ها چجوری باکس گل رز رو خشک کنم که سالم و زیبا بمونه برام؟
ممنون میشم تجاربتون رو در اختیارم بذارید
هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤
مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند
گلهاشو در بیار و وارونه جایی که خیلی نور نخوبه بزار . خشک شد بچین دوباره تو باکس
نمیخوام بهم بخوره نطم و ترتیبش
الانم مشغول بچه داری ام و وقت سر خاروندن ندارم
راه دیگه ای نیست؟
من دسته گل عروسیمو بهم گفتن روش کلی تافت بزن که گل هاش رنگش تیره نشه و شکلشو از دست نده بعد بذار همی ...
پس این روش رو امتحان کردی و نتیجه داد؟
عزیزم شما موهاتو کچل کردی الان پر دراومده؟؟من موهام خیل میریزه از عیدی ۲۰ سالمه موهام داغون شده دلم ...
سلام عزیزم
آره من یک سال و نیم پیش کچل کردم، بعدش هم قرص مولتی ویتامین خوردم
و البته تا چند وقت پیش خوردم چون باردار شدم
الان خدا رو شکر موهام پرپشت و قوی هست
شما هم نترس، کچل کن، راحت میشی از ریزش مو