2777
2789
عنوان

بلاگرها از خودشون بدشون نمیاد؟🧐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 52 پست
منم پزشکم🤣🤣😊😁

خوب هم صنفاتونو حتما می‌شناسید .من الان کاملا درگیر اینجور پزشکی شدم 

ویزیتش۱۲۰ سونو نوشته هفته ۳۴ شد۲۰۰

دوباره ویزیت دادم سونورو دیده ۱۵۰اضافه واسه نوار قلب جنین اونم بزور ۲۷۰

بعد یادش رفته آمپولای ضروری و قرصا که ماهی ۱۵۰۰میشه  ثبت کنه میگم یادتون رفته میگه نه باید ویزیت بدی دوباره ۱۲۰ یعنی توی دو هفته ازم ۵۱۰گرفت بابت ویزیت اینهفته هم قراره این بلارو سرم بیاره.انصاف ندارن خیلی از دکتر 

اینم بگم از اول همینطوری ازم پول کنده.بگذریم از دکتر تیروییدم .....فقط کافیه بفهمن پول توی دست و بالته یا بهشون احتیاج داری

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
یکی و من دیدم کرونا شروع شد تازه پیج زد.‌و چند تا کلیپ طنز ساخت. اون موقع یک خونه ی در حد معمولی معم ...

صبا مرشدی پارسال خونه خرید ویلاشم عوض کرد دیروزگفت خونم سه خواب داره کوچیکه دیگه اونم عوض کنم حالا سفرهای ترکیه کیش و... فاکتور بگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم که دبیرها رو نگفتی که واقعا از دل و جون برای بچه ها مایه می گذارم آخرش 3850 حقوق می گیرم

عزیزم دبیر چطوری میخواد دزدی کنه دیگه حقوقش ثابته😁 البته باهاشون برخورد نداشتم ولی با پلیسا و پزشکا درگیر بودم 

عزیزم دبیر چطوری میخواد دزدی کنه دیگه حقوقش ثابته😁 البته باهاشون برخورد نداشتم ولی با پلیسا و پزشکا ...

تو همین نی نی سایت خیلی ها نظرشون اینه که دبیرها و معلم ها پول مفت می گیرن

خدا شاهده ظهر که بر می گردم خونه اصلا صدام در نمیاد   

خوب هم صنفاتونو حتما می‌شناسید .من الان کاملا درگیر اینجور پزشکی شدم  ویزیتش۱۲۰ سونو نوشته هفت ...

من یه دکتری میشناسم برای مریضای بییییی پولش کلی سونو ازمایش و...میفرسته بعد از دکترا درصد می گیره

خوب هم صنفاتونو حتما می‌شناسید .من الان کاملا درگیر اینجور پزشکی شدم  ویزیتش۱۲۰ سونو نوشته هفت ...

عجب بابا ،،، چه نامرده، اولین باره میشنوم،

ویزیت اول رو فقط باید میگرفت

بله 😿♥️

دور از جون شما ان شا الله که شما دستتون بخیر باشه و مرهم دل مریضا

خدا میدونه که با حقوق کارمندی مریض داری سخته. خودم سرکار میرفتم ولی چون سقط مکرر بودم دیگه از ماه اول نرفتم.

باور کن خیلی دکترم بی انصافه

من یه دکتری میشناسم برای مریضای بییییی پولش کلی سونو ازمایش و...میفرسته بعد از دکترا درصد می گیره

اونا که میگن حتما برو فلان داروخانه دارو یگیر یا فلان جا آزمایش بده سونو بده (درصورتیکه جای دیگه هست که بشه رفت) اونا درصد میگیرن

ببخشید اونی که میره دنبال میکنه چیه؟

اون خوبه؟

سالمه؟

والا به من بگی میگم جفتشون بیمارن

عرضه و تقاضا با هم رابطه مستقیم دارن

ما بازدیدو میبریم بالا کار اونا رو رونق میدیم

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
عجب بابا ،،، چه نامرده، اولین باره میشنوم، ویزیت اول رو فقط باید میگرفت

کارش همینه همیشه اینطوریه منم سقط مکررم مجبورم برم پیشش.

بعد nst   و معاینه اجباری میگیره و پولش جداست

الانم دارم درد میکشم پام و لنگم و شکمم  والله میترسم برم موندم سر موعد برم داستان نشه

اونا که میگن حتما برو فلان داروخانه دارو یگیر یا فلان جا آزمایش بده سونو بده (درصورتیکه جای دیگه هست ...

دقیقا منودکتر تیرویییرم فرستاد یجا گفت حتما برو اونجا یعنی پرنده پر نمیزد رفتم ازمایش دادم بعد یجوریه مثلا دو  هفته طول میکشه نوبت بعدیو بده بالاخره گرفتم رفتم گفت نه مشکل داره برو دوباره آزمایش بده گفتم آقای دکتر نوبت بده گفت نمیشه باید منشی قبول کنه درحالیکه منو آزمایشگاه بدرد نخور فرستاده بود باز نوبت گرفتم دو هفته دیگه خدا شاهده رفتم باز آزمایش جدید نوشت خوب مرد حسابی یکباره همه آزمایشات بنویس دیگه .مسئله پولش نیست مسئله سرگردونیه