2777
2789

سلام دوستان, عزیزان یه چیزی خیلی ذهن منو مشغول کرده, من یه همکلاسی دارم اهل بندرعباسه, بعد این به شدت روی اینکه عکسش جایی نباشه حساسه و مثلا حتی تو اینستاش با اینکه فقط عکس گلو گیاه میذاره اما تعداد زیادی رو فالو نمیکنه مخصوصا از همکلاسیامون و اگه هم فالو کنه بعد یه مدت انفالو میکنه, سوالم اینکه اهالی بندرعباس چرا انقدر روی عکس حساسن و ایا همهشون این مدلی ان?? و چرا به نظرتون همکلاسیم توی اینستاش سعی میکنه کسی رو فالو نداشته باشه به جز یه تعداد خیلی کم با اینکه چیز خاصی نمیذاره???? 

خیلی ها کلا از عکس تو فضای مجازی خوششون نمیاد 

مثلاً من

ربطی به شهر و .... نداره

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

این دوستتون اخلاقش چطوریه نمیدونم.اما من بندرعباس ساکن بودم.بر نخوره به کسی اما هر قدمی که میرفتم از این زنای کولی و نقاب دار به اسم فا..ل گرفتن نشسته بودن که پیشنهاد را.بطه بگیرن.به نامزدم میچسبیدن جلوی خودم.دیگه نگاهم به آدمای این شهر بد شده متاسفانه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها کلا از عکس تو فضای مجازی خوششون نمیاد  مثلاً من ربطی به شهر و .... نداره

عع🙈 ولی فکر کنم اینا یکم به فرهنگشون هم مرتبط باشه اخه یه بار میگفت که خیلی دوست داره مثل بقیه تو اینستا عکسو پست بذاره اما نمیتونه و اجازشو نداره:/

عع🙈 ولی فکر کنم اینا یکم به فرهنگشون هم مرتبط باشه اخه یه بار میگفت که خیلی دوست داره مثل بقیه تو ا ...

آها خب پس موضوع اونی که من گفتم نیست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
این دوستتون اخلاقش چطوریه نمیدونم.اما من بندرعباس ساکن بودم.بر نخوره به کسی اما هر قدمی که میرفتم از ...

عزیزم اینا ک شما دیدی برای شهر بندر نیستن از همه شهر ها بندر اومدن زندگی میکنن ی تعداد عشایر هستن شغلشون ر ما لی هست ف ال گیری 

❤️
این دوستتون اخلاقش چطوریه نمیدونم.اما من بندرعباس ساکن بودم.بر نخوره به کسی اما هر قدمی که میرفتم از ...

من خاطرات خیلی خوبی از این شهر دارم ولی سر همین قضیه چقدر خندیدیم که زنها چسبیده بودن به شوهر خواهرم جلو چشم ما میگفتن چه مرد قدبلندی🤣شوهرخواهرم سرهنگ نیروانتظامیه 🤣🤣🤣🤣

من خاطرات خیلی خوبی از این شهر دارم ولی سر همین قضیه چقدر خندیدیم که زنها چسبیده بودن به شوهر خواهرم ...

شهر قشنگیه ولی یطوری حس نا امنی برای مردت پیش میاد توی این شهر که اصن نگم برات😐😬