2777
2789
جدی عزیزم بعدش خوب شدی؟

الان سه ماهه که میگذره خداروشکر خوب شد واقعا دیگه کلافه عصبی شده بودم بیدار میشدم زبونم مث چوب خشک بود از بس با دهن نفس کشیدم قشنگ حس میکنی پره های داخل بینیت ورم داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان سه ماهه که میگذره خداروشکر خوب شد واقعا دیگه کلافه عصبی شده بودم بیدار میشدم زبونم مث چوب خشک ب ...

اره الان دهن من خشک خشک شده همراه بااسترس ک میشه ضربان قلبم میاد دهنم الان خیالم راحت شد خداخیرت بده راستی قطره ای چیزی مصرف نکردی ؟

اره الان دهن من خشک خشک شده همراه بااسترس ک میشه ضربان قلبم میاد دهنم الان خیالم راحت شد خداخیرت بده ...

قطره برای همون هفت روز اولش بود که آتل بود بعدش دیگه پماد و شتسشو رو گفت ادامه بده قطره ارو قطع کن من حتی گاهی تنگی نفس هم داشتم حس میکردم دارم خفه میشم که گفت طبیعیه کم کم خوب میشی راس میگفت بعد دوماه هم نفسم خوب شد و هم در استخون دماغم اما هنوز ورمش هس 

سلام عزیزم، علت گرفتگی بینی بعد از عمل در اثر خونریزی و خشک شدن خون در مجرای تنفسی رخ میده بنابرای ...

عزیزم داخل بینیم گوش پاک کن کردم هیچی نیست بخاطرهمین میگم چراکیپ میشه

میترسم همینجوری بمونه درست نشه

من چند روز دیگه میشه سه ماه که عمل کردم،هنوز گاهی کیپ میشه

دایم باید شستشو بدم تا باز بشه،نگران نباش

اگه کار دکترت خوب بوده باشه بعد چند وقت خوب میشه

تو دماغتو نگاه کن خودت میبینی تورم و

من چند روز دیگه میشه سه ماه که عمل کردم،هنوز گاهی کیپ میشه دایم باید شستشو بدم تا باز بشه،نگران نبا ...

دماغم بعد ١٢ روز ازعمل بظاهر خوبه ورماش خیلی کمترشده ولی کیپ شده لابد ورم داخلیه؟

قطره فنیل افرین میریزم بازبعد دوساعت میگیره خستم کرده دیگ شماهم میریختی گلم؟

بله،ولی اون و تا ده روز یا یک هفته بعد از باز کردن اتل میریزی

بعد با قطره رینوسالتین شستشو میدادم و هنوزم گاهی میریزم