2777
2789
عنوان

جمع آوری آب نیسان

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 82 پست
کللللی قرآن روش باید خونده بشه. به نطر من که بعد از اون همه قرآن خوندن روش، حتما درمان درد میشه

فامیل ما هرسال کلی اب جمع میکنه دور هم جمع میشن کلی روش قران میخونن بعد تو شیشه‌میریزن میدن به بقیه انقد ابش زلال و‌خوشمزس من هرسال خوردم دقیق نمیدونم چجوری اب میگیره فک‌کنم شیروونی‌داره موقع بارون ظرف میزاره زیرش نمیدونم‌چیکارش میکنه که انقد ابش تمیزه

آب ناودان کثیفه  باید بزاری زیر بارون ظرف رو

خواهر من ، من از کثیفی و تمیزی نپرسیدم! اون با جوشاندن یا بعد از دو ساعت باریدن حل میشه.

من میخوام آداب دقیقش رو بدونم... برای همین تامیک زدم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنایت داشته باشید که آب نیسان زمانی صحیح است که مستقیماً در ظرفی جمع آوری شود و نه اینکه از طریق ناودان و... به داخل ظرف بریزد؛ همانگونه که فرمودند: «آب باران را جمع می کنید قبل از آنکه به زمین برسد...»

نیسانو تو کوچه پارک کنین اب توش جمع میشه دیگه. چی میگین اصن .چرا سوالت یه جوریه.چرا من نمیفهمم.انقد ...

مگه تشت هست که آب توش جمع بشه🤣ماشینه ها🤣

فک کنم اشتباه تایپی بوده که نوشته نیسان

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن 
سرچ کنید گوگل کامل توضیح داده

اتفاقا سرچ کردم. مطمینا اولین گزینه سرچ در گوکل است!

یک جا فقط نوشته اب ناودان قبول نیست.

میخوام از کسانی که سینه به سینه این کار رو میکنند بپرسم و دقیق بدونم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اجی برا چی میخوای.من نمیدونم شرمتده اگر سوالم بد بود

خواص درمانی داره