panah_s_p مدیر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 عنوان جدا خوابیدن شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 74 پست بچه ها شوهرم سر لج و اینا میره تو اتاق میخوابه یماهه تقریبا.امشب رفتم پیشش گفت پس تو تو اتاق بخواب.خودش اومد رو تخت. بعد یه تایمی رفتم پیشش باز جمع کرد رفت تو اتاق.خسته شدم.چیکار کنممنم نیاز ب آغوش دارم😔 مقصر همه چیزم خودشهچجوری رامش کنم خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ... 1401/02/19 | 00:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گردنبند عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 7389 وااا... ینی 5ساله پیشت نخوابیده؟ ن فقط برای نیاز وگرنه جامون جداست گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 102939 اخه تا کی میترسم بدتر سرد شه اخه اینکه شما بری طرفش شمارو پس بزنه من خیلی ناراحت میشم دلم میگیره مردا برای زناشون کلاس بذارن سعی کن تو روحیه خودت کار کنی بهش وابسته نباشی بذار اون دنبال شما بیفته الحمدلله رب العالمین ...
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 استارتر شوهر من۵ ساله جدا میخوابه برمم پیشش میگه نیا از این لوس بازیا خوشم نمیاد اخه نمیشهمن دارم دق میکنمامشبم حرصم گرفت گفتم اگه ناتوانی برو دکتر.سکوت کرد هیچی نگفت.گفتمچرا دیگه ازدواج میکنید شماهاالبته مشکلی نداره ها.اینجوری گفتم شاید حرصش دربیاد پاشه بیاد طرفم ولی هیچی نگفت خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
گردنبند عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 7389 خدا لعنت کنه همچین مردایی رو هیچجااز دستشون اسایش نداریم 👌 گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 اخه اینکه شما بری طرفش شمارو پس بزنه من خیلی ناراحت میشم دلم میگیره مردا برای زناشون کلاس بذارن ... من خودمم الان خیلی ناراحتم. ولی خب منم جوونم تا کی تحمل کنم😔 خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
گردنبند عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 7389 اخه نمیشه من دارم دق میکنم امشبم حرصم گرفت گفتم اگه ناتوانی برو دکتر.سکوت کرد هیچی نگفت.گفتمچرا د ... منم دارم ۵ سال دق میکنم و نشد برام عادی نشد چون شدیدا زن احساسی هستم گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 احتمالا یه کدورت ازت داره که باید اول اون صاف بشه اخه مشکلات رو خودش ایجاد کرده.بهم نامردی کردهاخه چجوری تحمل میکنه. خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 منم دارم ۵ سال دق میکنم و نشد برام عادی نشد چون شدیدا زن احساسی هستم ببخش ولی من ب جدایی فکرمیکنم.چرا جدا نمیشدید خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
گیلدا76 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 816 ن فقط برای نیاز وگرنه جامون جداست اخییییی.. خب دلت یوقتایی بغلشو بخاد چیچرا فکر زنشو نمیکنه اخه😑😞
گردنبند عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 7389 اخییییی.. خب دلت یوقتایی بغلشو بخاد چی چرا فکر زنشو نمیکنه اخه😑😞 ای بابا گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
misroya عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 528 ببخش ولی من ب جدایی فکرمیکنم.چرا جدا نمیشدید خب شاید واقعا علاقه ای نداره بهتون
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 اخییییی.. خب دلت یوقتایی بغلشو بخاد چی چرا فکر زنشو نمیکنه اخه😑😞 منم دلم بغل میخواد.اخرین باری ک بغلم کرده رو یادم نییساول زندگیمونه .جوونیم رو داره هدر میده.دلم براش تنگ شده بااینکه تو یه خونه ایم😔 خودش چجوری انقدر بی احساسه اخه خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
__faty78__ عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 707 این قضیه منو و شوهرمه ولی دقیقا برعکس،من دوس دارم جدا بخوابم😁اصلا کنارم باشه راحت نمیخابم
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 خب شاید واقعا علاقه ای نداره بهتون پس چرا نمیره گورشو گم کنه خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...