2777
2789
عنوان

جدا خوابیدن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 74 پست
عزیزممم..  کاش حل میکردین مشکلو  نمیخای بری مشاوره؟ یااینکه خودت چندتا راهو امتحان کنی ت ...

مشاوره نمیاد.من قبلا میرفتم.ولی الان انقدر افسرده شدم حالو حوصلم نمیکشه‌.وقتشم ندارم.دوسش دارم ولی خسته شدم.دوس دارم فرار کنم برم از دستش.

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره نمیاد.من قبلا میرفتم.ولی الان انقدر افسرده شدم حالو حوصلم نمیکشه‌.وقتشم ندارم.دوسش دارم ولی خ ...

خودت برو، حدااقل سعی کن خودت بری و با کمک مشاوره‌ رابطتونو درست کنی،، شاید ب مرور زمان همه چی خوب بشه

نمیتونم.دلم براش تنگ میشه

منم اوایل مث تو بودم هی دلتنگش میشدم بعضی موقع ها هم خودم باهاش میحرفیدم اونم یجورایی اولاش ناز میکرد بعد چن ساعت میگف بیا بغلم ولی اینبار تصمیم گرفتم ک نرم پیشش تا خودش پی گیرم بشه 

شوهرم منم نزدیکم نشده تو این 9 روز،خیلی موقع ها حس میکنم ک نیازشو بیرون پیدا کرده ک سمت من نمیاد ولی خو میگم بیخیال مهم نی،خودمو میزنم ب بیخیالی 

وقتی ک اون دلش نمخاد نزدیک من بشه من چرا نزدیکش بشم 

وقتی اون دلش منو نمخاد و دلتنگم.نمیشع من چرا دلتنگش باشم و با فکر کردن زیادخودمو پیر کنم.

مشاوره نمیاد.من قبلا میرفتم.ولی الان انقدر افسرده شدم حالو حوصلم نمیکشه‌.وقتشم ندارم.دوسش دارم ولی خ ...

چرا فرار کنی مثلا

نمیگم حالا برا قهر بری خونه بابات اینا 

ولی عزیزمن فرار راهش نی خودت و محکوم میکنی میگن خو حتما یه کاری کرده خودش برا اینکه کسی رو نبینه فرار کرده رفته 

منم اوایل مث تو بودم هی دلتنگش میشدم بعضی موقع ها هم خودم باهاش میحرفیدم اونم یجورایی اولاش ناز میکر ...

اره ولی این ک نشد زندگی اخه تا کی اینجوری آدم باید ادامه بده.منم یمدت بیخیال شده بودم ولی الان بخودم‌میگم اخه اول جوونی این چ رفتاریه.مگه من چمه ک‌نزدیکم نمیاد.یا میگم‌ برم جدا شم ازش.ولی چون دوسش دارم مونوم و تحمل میکنم 

چرا فرار کنی مثلا نمیگم حالا برا قهر بری خونه بابات اینا  ولی عزیزمن فرار راهش نی خودت و محکو ...

نه منظورم این بود ک جدا شم

اره ولی این ک نشد زندگی اخه تا کی اینجوری آدم باید ادامه بده.منم یمدت بیخیال شده بودم ولی الان بخودم ...

پسرای جدید با پسرای قدیم فرق دارن نمدونم چرا مث دخترا قهر میکنن 

اگه واقعا دوستمون داشته باشن آخرش باهامون حرف میزنن 

شوهر منم صبح ساعت 10یا11 بلند میشه ب خودش میرسه موهاشو درست میکنه با ادکلن دوش میگیره انگشتر ازدواجمونم در آورده با کت میره و هر وقت دلش بخاد میاد بعضی موقع ها برا نهار میاد بعضی موقع ها ن 

اومدنی هم یا سرش تو گوشیشه یا فوتبال نگا میکنه😑

پسرای جدید با پسرای قدیم فرق دارن نمدونم چرا مث دخترا قهر میکنن  اگه واقعا دوستمون داشته باشن ...

عزیزم شوهرمنم همینکارا رو دقیقا میکر د بعد فهمیدم با یه زنیکه خر اب متاهل ریخته رو هم. حواستو جمع کن

عزیزم شوهرمنم همینکارا رو دقیقا میکر د بعد فهمیدم با یه زنیکه خر اب متاهل ریخته رو هم. حواستو جمع کن

مهم نی برام ک اون چیکار میکنه با کسی غیر من هس یا ن،مهم اینه ک من مث اون چشمم دنبال کس دیگه ای نی،حتی تازگیا بهم میگف ب خودت نرس لباسای گشاد بپوش دوستام هی تو رو تعریف میکنن پیش همدیگه،منم گفتم خو تو دوس نداری ب خودم نمیرسم،ولی میخام فردا ب خودم برسم منم مث اون بشینم پای گوشیو هی بخندم 

مهم نی برام ک اون چیکار میکنه با کسی غیر من هس یا ن،مهم اینه ک من مث اون چشمم دنبال کس دیگه ای نی،حت ...

ولی برامن مهمه.همین الانم این موقع شب آنلاینه

اگه بفهمم دهنشو سرویس میکنم

فقط حیف مطمئن نیستم هیچی