2777
2789

۰بی حالم ضعف دارم پسرممم از ظهر بدغلقی میکنه اومدیم شام خونه مادرشوهرم منم از ظهر تو اتاق دراز کشیدم فقط واسع شام رفتم  بیرون بچمم با خاهرشوهرهامم بچه هاشون سرگرمن 

دلم نمیخواد برم خونمون 😭😭😭😭😭😭شوهرم اومد میگه پاشو بریم خوکه ده دقیقه کنارم نشست انقدر کرم ریخت امشب اصلا حوصلشو ندارم هرچی میگم بمونیم همینجا میگه نه بریم خونه 😭😭😭نمیخاممممم برمممممممممممممم

یکی نمیخاد بره خونه مادرشوهر یکی میخاد برنگرده از خونه مادرشوهر گیج شدیم 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره به طرفش دیگه  من خونهومادرشوهرم از هفت دولت ازادم

خوب به همسرت بگو بره

یا به مادرش بگو میخوام بمونم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بستگی داره به طرفش دیگه  من خونهومادرشوهرم از هفت دولت ازادم

عالی و عجیب

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
چی عجیبه ؟

یکی خوشحاله از روابط بی حد و مرز با خانواده همسر و ضربه نمیخوره

شوهرممم امشب تو فکرش چیز دیگه اینجا بمون نیست  همشم هی میره میاد تو اتاق میگه کی بریم 😐

اهان

پس باید بری

😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

معلامه اونا آدمهای خوبین، والا کلاه تون میفتاد حاضر نبودین برین بردارین 

آره خوبن خداشکر منم سخت نمیگیرم 

مادرشوهرم هرچی میگه من میزارم روی حساب بزرگتریش اوتم هوامو داره ولی پدرشوهرممممم ماهههه ماهههههه