2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند سال هرماه تو پریودی ۳یا۴تا مصرف میکردم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
من چند سال هرماه تو پریودی ۳یا۴تا مصرف میکردم

دکتر ب من گفت مصرف زیادیش روی تخمک گذاری تاثیر میذاره

منم نگران شدم ی وقت بخاطر همین دیر بچه دار نشم

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...
دکتر ب من گفت مصرف زیادیش روی تخمک گذاری تاثیر میذاره منم نگران شدم ی وقت بخاطر همین دیر بچه دار نش ...

من الان باردارم عزیزم .ماه سوم اقدام باردار شدم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
من الان باردارم عزیزم .ماه سوم اقدام باردار شدم 

چه عالی

مبارک باشه

خدا حفظش کنه براتون

از نگرانیم کم شد

هرچند ک تاثیر منفیش صدرصد ک نیست اما‌نگرانیه دیگه

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...
معذرت میخام اسی اینجا سوالمو میپرسم  دوستان ادم برا اولین بار بخاد بره دکتر زنان اونجاشو معاین ...

نداشته باشه که بهتره .یهو دیدی معاینه کردن

معذرت میخام اسی اینجا سوالمو میپرسم  دوستان ادم برا اولین بار بخاد بره دکتر زنان اونجاشو معاین ...

بهتره شیو کنی که اگر معاینه کرد مو لای دستگاه گیر نکنه دردت بیاد فرضا 

تو روخدا نخورین داروی فوق العاده خطرناکیه من پدرم برا گرفتگی عضلات سه ماه مدام ازش میخورد بعد دید سرش درد میکنه رفت دکتر بهش گفتن انوریسم معزی مادرزادی داری که از وقتی متولد شدی داشتی ولی با خوردن قرص شروع به بزرگ شدن کرده و رفت پیش دکتر گیو شریفی اورژانسی عملش کردن ولی متاسفانه سی روزبعد فوت شدن الان هفت ماهه که از دست دادمش بابای نازنینم همش۴۸سال سن داشت تو روخدا برا شادی روحش صلوات بفرستین،😭😭😭😭😭😭😭😭

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷