2777
2789
عنوان

من مطمئنم قراره بمیرم ! مطمینمممم

233 بازدید | 14 پست

وای دارم از استرس دیوونه میشم

مشورت با شما باعث شد با جرات به این راه فکر کنم 

میدونم کاره درستیه 

ولی خیره سره احمقم 27 سالمه

ولی مثل چیز استرس دارم

به هزار زحمت تونستم یه خونه ۴۰ متری پیدا کنم ک از پیش مامان بابام ک بیماری روان دارن و تا سرحد مرگ من رو کتک میزنن ، جدا شم

ولی مشکل اینه که محل کارم رو میدونن کجاست

و محل کارم رو نمیتونم عوض کنم برم شهر دیگ

مطمینم اگ بهشون بگم میخام مستقل شم پا میشن میان محل کارم و جلو همکارام کتکم میزنن 

مطمینم من رو تویه مسیر میکشن

مامان بابام کیس اعصاب روان هستن

همش ب من تهمتایه جنسی میزنن چون بیمارن

بابام چند شب پیش با شکسته هایه گلدون شیشه ای به من حمله کرد

وای بگین چیکار کنم ک استرس مستقل شدن رو نذاشته باشم

ب نظرتون اگ بیان سره کارم چی میشه؟ 

باید چیکار کنم ؟ 

و از همه مهمتر وقتی خونه جدید گرفتم چه پیامی بهشون بدم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهت اینه کارتو عوض کنی 

اگه اداریه نمیشه انتقالی گرفت؟ ب شهر دیگه 

ب هیچ وجه پیششون نمون گه میزنن ب اعصاب و روانت روانیت میکنن عین خودشون 

بعدم میتونی بری شکایت کنی چون نه امنیت جسمی داری ن روحی پیششون

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

عزیزم شرایطت خیلی سخته کاملا درکت میکنم وای با این تعریفی که تو ازشون کردی خب هرجا باشی ردتو میزنن پیدات میکنن که

مگر اینکه خارج از کشور بری یا مجبورشون کنی روانپزشک مراجعه کنن یا بستری بشن اگه وضعیت روانشون حاده

ولی تو شهر خودتون یا حتی تو شهر دیگه ای از ایران بخوای خودتو پنهان کنی احتمال پیدا کردنت با پیگیری خیلی خیلی زیاده و از اونجایی که مجردی و پدرت ولی و قیم قانونیته به راحتی میتونه پیدات کنه

💏"You & me 💕make a wonderful "We
اها گفتی ۲۷ چطوری ایننهمه سال دووم اوردی پیششون😬😬  یه بار که کتکت زدن زنگ بزن ۱۱۰و ۱۲۳

ب نظرت چیکار کنم ؟ راهه جدا شدن ازشون رو در پیش بگیرم ؟ با هر مشکلی ک برام پیش بیارن سره کار ؟ 

چیکار میتونن کنن؟ نهایتش یه سروصدا هس دیگه نه؟ بعد ب نگهبانی مثلا زنگ بزنم ک اینارو بگیرن

درسته ؟ چیکار کنم

اصلا چیجوری بهشون پیام بدم ک جدا شدم ازشون؟

ب نظرت چیکار کنم ؟ راهه جدا شدن ازشون رو در پیش بگیرم ؟ با هر مشکلی ک برام پیش بیارن سره کار ؟& ...

والا هم ازشون جدا شو هم دور شو ازشون برو اسمتو عوض کن فامیل یه وکیلی چیزی مشورت کن 

خیلی ترسناکه اینی که تو داری تعریف میکنی یاد پدرمادر بابک خرمدین افتادم

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
عزیزم شرایطت خیلی سخته کاملا درکت میکنم وای با این تعریفی که تو ازشون کردی خب هرجا باشی ردتو میزنن پ ...

راست میگی

هرجایه کشور ک برم من رو پیدا میکنن 

پس ب نظرت همین جا تویه شهر خودمون بمونم ولی تویه خونه جدا ؟ 

چون تویه شهر خودمون حداقلش چهار نفر من رو میشناسن

ب قول تو هرجا برم پیدام میکنن

پس همینجا باشم ولی تویه خونه جدا و مثل یک انسان بالغ زندگی کنم و اگ ازشون مزاحمتی دیدم برم شکایت کنم درسته؟ 

ب نظرت پیششون بمونم بدتره یا بهتر؟ 

راست میگی هرجایه کشور ک برم من رو پیدا میکنن  پس ب نظرت همین جا تویه شهر خودمون بمونم ولی توی ...

بنظرم اره هدجا بری قابل ردیابی هستی

بهترین حالتش اینه که اگه مزاحمتی دیدی فورا با ۱۱۰ یا ۱۲۳ تماس بگیری اونا هم وقتی بیان و ببینن تو امنیت جانی نداری کمکت میکنن 

ولی اینم بهت بگم که راه سختیه باید از همین اول خودتو اماده کنی برای هرجور درگیری و ابرریزی و این چیزا

اگه تمکن مالی داری حتما مهاجرت کن چون دختر مجرد بدون اجازه پدر میتونه پاسپورت بگیره و میتونه از کشور خارج بشه اگه بری کشور دیگه دیگه دستشون بهت نمیرسه ولی تو ایران به راحتی پیدا میشی

به هرحال امیدوارم قوی باشی و بازم با یه وکیل مشورت کن قبل از هر اقدامی

💏"You & me 💕make a wonderful "We

بند و بساطد و جمع کن و یک روز صبح ساعت 4 فرار کن و اینده خوبی رو برات حس نمیکنم اگه اونجا بمونی

ببخشید ولی حس میکنم ی روز به دست پدر و مادر ت فوت میشی ببخشید همینطوری یچیزی گفتم اما حس میکنم

متولد نی نی سایت           ‌                  ‌   ‌