2777
2789
عنوان

جاری😂ی لحظه بیاین

403 بازدید | 31 پست

بچه ها من الان از خواب پاشدوم ۲ خوابیدم😂😂

مغزم هنگ کرده من از الان دارم فکر میکنم برادر شوهرم زن بگیره یعنی جاریم جایه منو میگیره☹😂غلط کرده عزیز دوردونه ی مادر شوهر پدرشوهرمم😂حالا ی چی بگم بخندین برادر شوهرمم ۱۷ سالشه از الان ب فکر زنشم ک چجوری میخواد باشه یکم عجیب نیست🙁

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکنم یکم زود بیدارشدی بگیر بخاب

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

منم عزیز دوردونه ام 😌😁

رازموفقیتم رو اگه خاستید بهتون میگم البته مجانی نیس😁

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

زود شوهرت دادن به نظرم

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو