2777
2789

ما تو ساختمونمون یه گربه اومد سه تا بچه کرد بعد الان یه ۷ ،۸ هفته ای هست بعضی اوقات غذا میبردیم واسه مادرشون امروز از صبح سر و صدای بچه گربه پیچیده تو ساختمون 

شوهرم رفت بالا دید مادر بچه گربه ها با دو تاگربه دیگش نیستن و اینیکی تنها مونده حالا همسایمون که بچه داره اومده بود بگیره ببرش خونه منم گفتم بچه هاش اذیتش میکنن فوری رفتیم اوردیمش ولی شرایط نگهداریشو ندارم دلم میخواد مامانش برگرده بدم ببرتش ولی اگه نیومد چیکار کنم ببرم بدم اون همسایمون که میخواد نگه اش داره یا از بین میبرنش ؟

عزیزم میذاشتی بمونه مادرش شاید میومد دنبالش بچه گربه بوی انسان بگیره مادرش دیگه جمعش نمیکنه حالا ه ...

اگه میزاشتم بمونه همسایمون می اومد میبردش مجبور شدم بیارمش ولی دست بهش نزدم با پارچه گرفتمش اگه مامانشو ببینم میبرمش پیشش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر گرامی گربه ها ۷ بار جای بچه هاشونو عوض میکنن. حتما اون ۲تا بچه رو برده سراغ اینم میومده همونطور که یکی از عزیزان گفت وقتی بوی انسان بگیره مادرش قبولش نمیکنه. اگر فکر میکنین همسایتون میتونه نگهش داره خب پس بهترین کار اینه بدین بهش بچه گربه رو چون احتمالاً مادرش اینو نمیبره. در ضمن ممنون بخاطر اینکه خودتون و همسرتون حیوون دوست هستین و براتون مهم هستن حیوانات. تندرست باشین

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
استارتر گرامی گربه ها ۷ بار جای بچه هاشونو عوض میکنن. حتما اون ۲تا بچه رو برده سراغ اینم میومده همون ...

میدونم اگه بو بگیره نمیبرتش به خاطر همین با یه تیکه پارچه که پیش خودشون بود گرفتیم اوردیمش اصلا هم دلم نمیخواست بیارمش از صبح چند بار بهش سر زدم اب بردم براش ولی دیدم همسایمون اومد خواست ببرش خونه گفتم بزار خودم بیارم که حداقل اگه مامانشو دیدم بدمش پس بهش چون میدونم اونا پسش نمیدن

راستی مامانش اگه بیاد دنبالش ممکنه میو میو کنه ببینه نیست و صداش کنه اگر متوجه شدین ببینین بچش رو قب ...

دقیقا به خاطر همین اوردمش چون همسایمون با اینکه گفت مادرشون رو توی خیابون دیده ولی بازم قصد نداشت ببرش اونجا میخواست ببرش خونه