2777
2789

17 سالمه
امروز چندتا از دوستام قرار گذاشتن برن خونه اون یکی دوستم. منم الکی گفتم میام:/
حالا مامانمم سر یه مسئله که قبلا اتفاق افتاده واسه خواهرم شاااید اجازه نده برم خونه دوستم. البته هنوز نگفتم بهش. کمکم کنید چجوری بهش بگم که راضی بشه؟
تا الانم تنهایی با دوستام بیرون نرفتم:/

فکرهای قشنگ شبانه ات را صرف آدم هایی نکن که حتی اهمیت نمیدهند فردا از خواب بلند میشوی یا نه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌خودم مادرم چجور راهکار بدم‌وقتی علت مخالفت مامانت رو‌نمیدونم شاید حق دارن

فقط میخوام بدونم چجوری بگم بهش که میخوام برم

فکرهای قشنگ شبانه ات را صرف آدم هایی نکن که حتی اهمیت نمیدهند فردا از خواب بلند میشوی یا نه!
خوب اگه خیلی حساسه بگو میخوام با بچه ها بریم ریاضی کار کنیم باید برم‌ امتحان دارم و ....

نه بابا اهل دروغ گفتن نیستم راستشو بگم بهتره

به دوستت بگوبه مامانت زنگ‌بزنه بگه بری ریاضی کارکنید😂🥴

کلا با اینکه برم خونه دوستام فک کنم مشکل داره:/
البته فک کنم

من جان بودم نمی‌رفتم . سری اعتماد نکن هزار تا اتفاقه اولین بار هم هست بدتر . لااقل بیرون جایی قرار م ...

مامانم خودش دوستمو میشناسه. تقریبا همسایه م هستیم دیگ نگرانی نمیخواد به خدا:/

بگو دوستام هماهنگ کردن میخوان برن خونه فلانی..ب منم گفتن..هنوز جوابی ندادم...بنظرت چکار کنم

اره اتفاقا خودمم اینو داشتم تو ذهنم به نظرم خوبه
مرسی مهربون

مامان منم همینه..تا وقتی مجرد بودم پامو خونه دوستام نذاشتم..بهشونم گفتم مامانم مخالفه..کسی ازم ناراح ...

نمیدونم چرا اینجوری ان. به خدا هییچ تفریحی ندارم من. خیلی ام بچه خوبیم. دوستامم خدایی خوبن. دیگ نگرانی هاشون بی مورده یکم  

خوب دیگه اگه میشناسه که دیگ مشکلی نیس بگو میتونم برم زود برمیگردم

شاید با این مشکل داشته باشه که چند نفر دیگ هم قراره بیان