2789

یکی از نزدیکان من ،ملک همسرش رو توقیف کرده و مزایده هم انجام شده و برنده مزایده شده

ولی باید ۱۶۰میلیون تومان به دولت بده تا بتونه سند را بگیره

ماهها میگذره و ایشون نتونسته ۱۶۰ت جور کنه

حالا براش ابلاغیه الکترونیک اومده که اگر ظرف ۳روز پرونده ش رو پیگیری نکنه و هزینه ی مزایده رو واریز نکنه ،به طرق قانونی علیه ایشون اقدام خواهد شد

یعنی اگه ۱۶۰ رو نده میره زندان؟ یا چی؟؟

طفلی خونه ی مادرش میمونه ، پول نداره برای خودش لباس بخره ، این چه جور قانونی هست؟😶😶😶😶😶

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله هزینه مزایده باید پرداخت شه

خب اون ملک رو فروختن ازش هزینه رو باید کم کنن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

قانون ه خوب اون مزایده رو برده پس طبق قانون بله نمیگن که زن طرفه مهریه شه مهریه جای خود اینم جای خود 

مسائل رو قاطی نکن عزیز من

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
خب اگه توان مالی نداشته چرا تو مزایده شرکت کرده و پرداخت ۱۶۰میلیون رو گردن گرفته؟

اینجاش سوال بهتری نیست که بپرسیم خب این اگه پول داشت که مهریه رو نمیخواست ، تا طلاقش عقب بیوفته ، راحت طلاق میگرفت !!!!

چون شوهرش گفته اگه مهریه رو ببخشی طلاقت میدم

واقعا این مهریه چه چیز مزخرفیه!! اونم از اون قانون که زن رو اگر مرد بکشه ،خانواده زن باید دیه مر ...

چه ربطی داره هرکی مزایده رو ببره باید هزینشو پرداخت کنه 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....