سلام همسر من از فروردین تابحال اینجور شده براش اول که موبایلشو زدن تازه هم خریده بود پرومکس ۱۳ بود بعد چایی سازش اتیش گرفت بعد تصادف کرده ماشینش خسارت دیده بعد یکی که پول داشته دستش پولشو خورده درحد ۴ میلیارد ضرر زده بهش و چندتا مساله ریز و درشت دیگه خیلی عجیبه برام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره سال 99بود اولش پسرم بر اثر یه حادثه ای خونریزی مغزی کرد بعدش خانواده پدر شوهرم و جاریم و اینا به مدت 3مااه اومدن خونه ی ما..بعدش سر داستان ناموسی شوهرم رفت یکیو کشت و شد قاتل و همچنان زجر های حاصل ازین پیشامدها ادامه داره.
یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو