2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

261 بازدید | 13 پست

سلام خانوما خوبین وقتتون بخیر❤️😍 

من دهم فروردین فهمیدم ولی بتا خیلی یه جوری بود اول عدد ۱۲ بعد ۶ روز عدد ۲۵ 

بعد ۱۲ روز مثبت ۲۰۰

از اول هم لک بینی و گاهی کمی خون میدیدم.

الان به سن پریودیم ۹ هفته به سن سونوی قبلی ۸ هفته بودم

ولی دیروز سونوگرافی هیچ جنینی نمیبینم فقط کیسه زرده هست.

بنظر شمام هم منتظر سقط باشم؟

(خواهش میکنم کسایی که اول بارداری هستن و لک بینی دارن استرس نگیرن همه که مثل هم نیستن شرایط همه فرق داره❤️)

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
منم پاارسال سقط شد بارداری پوچ بود ولی بتا من همه چیزش خوب و نرمال بود

الهی بگردم پس برات خیلی سخت بوده که یهو بهت بگن اینجوریه

من خب آمادگیشو داشتم روانمو آماده کردم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم پس برات خیلی سخت بوده که یهو بهت بگن اینجوریه من خب آمادگیشو داشتم روانمو آماده کردم

عزیزم انشا... مال شما سقط نشه ولی حتما اگه یه درصد شد به شوهرت بگو ازمایش اسپرم بده چون مال من مشکل از شوهرم بود و اسپرمش ضعیف بود.

گناه من سادگی بود .
عزیزم انشا... مال شما سقط نشه ولی حتما اگه یه درصد شد به شوهرت بگو ازمایش اسپرم بده چون مال من مشکل ...

سقطش سخت بود عزیزم؟ 

آره حتما پیگیری میکنیم.

چون من یه بچه دارم الحمدالله سر اون اصلا مشکلی نداشتم

سقطش سخت بود عزیزم؟  آره حتما پیگیری میکنیم. چون من یه بچه دارم الحمدالله سر اون اصلا مشکلی ن ...

من خیلی درد کشیدم اخرشم کورتاژ شدم تو بیمارستان بستری شدم ولی بعضیا تو خونه سقط میکنن نمیدونم چطوری

گناه من سادگی بود .
من خیلی درد کشیدم اخرشم کورتاژ شدم تو بیمارستان بستری شدم ولی بعضیا تو خونه سقط میکنن نمیدونم چطوری

ای باباچه شرایط سختی تجربه کردی☹️☹️😞ان شاالله هیچ وقت دیگه تو این موقعیت قرار نگیری

چون کیسه زرده دیده شده احتمال پوچ خیلیییییی کمه وایستا گلم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

منم دوتا سقطام توخونه سقط کردم از درد مردم وزنده شدم واااای انشالله سرهیچکی حتی دشمن آدمم نیاد

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
عزیزم انشا... مال شما سقط نشه ولی حتما اگه یه درصد شد به شوهرت بگو ازمایش اسپرم بده چون مال من مشکل ...

سلام عزیزم منم مثل تو پوچ بود هنوز جواب آزمایش همسرم نیومده مشکل همسرتون حل شد باردار شدین؟؟

سلام عزیزم منم مثل تو پوچ بود هنوز جواب آزمایش همسرم نیومده مشکل همسرتون حل شد باردار شدین؟؟

سلام  شوهرم دارو خورد و بهتر شده بود قرار بود یه هفته دیگه بره ازمایش آخرو بده تا اقدام کنیم که دعوامون شد و من اومدم خونه پدرم .

گناه من سادگی بود .