2777
2789

سلام بچه ها این پلوپز منه چند منظوره اس مارک گرند.اما هر چی باهاش کلنجار میرم نمیتونم باهاش کار کنم تو رو خدا اگه کسی بلده کمکم کنه ممنون میشم.

خب مگه گزینه نداره؟؟ روی اون گزینه ی دلخواهت بزنی مقدرزمانش هم میادوبایدکلیداستارت روبزنی  پلو ...

چرا گزینه زیاد داره اما نمیتونم گزینه ها رو فعال کنم کلید استارت هم نداره فقط همون پیچ گردون داره با منو دیگه هیچ دکمه ای نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گزینه زیاد داره اما نمیتونم گزینه ها رو فعال کنم کلید استارت هم نداره فقط همون پیچ گردون داره با ...

خب همون منوروبزن یاصفحه لمسیه یاباهمون پیچ گرون جابه جامیشه گزیمه ها 

خب مگه گزینه نداره؟؟ روی اون گزینه ی دلخواهت بزنی مقدرزمانش هم میادوبایدکلیداستارت روبزنی  پلو ...

ببین اینجوریه.فقط همون پیچ گردون رو داره دیگه هیچ دکمه ای نداره.با اینم هر کار میکنم نمیشه.😓😥😢

گفتم شاید کسی اینجا باشه که از این مدل داشته باشه و طرز کار باهاشو بلد باشه.

نمیدونم والا .توگوگل زدی؟ دفترچه نداره؟ 

من پلوپزم اینجوری نیست ولی گفتم شایدطریقه ی راه افتادنش مثل اون باشه که نبود😕

نمیدونم والا .توگوگل زدی؟ دفترچه نداره؟  من پلوپزم اینجوری نیست ولی گفتم شایدطریقه ی راه افتاد ...

اره زدم تو گوگلم فایده نداشت.دفترچه اش اصلا توضیح نداده درست

ممنون عزیزم از راهنماییت