2777
2789
عنوان

خانمهای تهرانی، امروز دبستان‌ها تعطیل بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
ب چه دلیل؟ من خودم بچه رو بردم‌مدرسه ها😑

آلودگی گرد و غبار شدیده 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب چه دلیل؟ من خودم بچه رو بردم‌مدرسه ها😑

والا منم بردم بعد به خودشون زحمت زنگ زدن نمیدنا بچه رو نگه میدارن تا وقتی که مادرش متوجه بشه و بره دنبالش ، منم از همسایمون شنیدم رفتم دخترمو آوردم

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉

آلودگی هوا.مدارس پیش دبستانی و دبستان تعطیل هست به جز فیروزکوه و دماوند.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
والا من مشکوک شدم الان خودم بردمش مدرسه 

برو دنبالشون .

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

برو دنبالش و بیار خونه 

حتنا مدیر و ناظمش بعدا فهمیدن و هر کی رفته مدرسه رو نفرستادن خونه 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

منم دخترم رو صبح فرستادم ساعت ۸ برگشت راننده گفت تعطیله بخاطر آلودگی..یادشون نبود دیشب اعلام کنن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اردو رفتن! متوجه ام میشدم دیگه حریفش نمیشدم وقتی همه دارن میرن اون برگرده لعنت بهشون

عزیزم یکم بیخیالیااا ، دیگه وقتی تعطیله چه اردویی خوب پاشو یه زنگ به مدرسه بزن

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉