2777
2789
عنوان

تاپیک خنده ی ستاره خانوم

790 بازدید | 23 پست
خاطرات یک دختر دبیرستانی !!! ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺍﺭﺩﻭ ﺗﻮ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﮔﯿﺮ ﺩﺍﺩﻡ ﺍﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﭼﭗ ﮐﻦ ﺑﺨﻨﺪﯾﻢ ﯾﻬﻮ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﻢ ﮔﻔﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺭﺍست ﮐﻨﻢ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﯽ؟؟ ﺗﺎ ﻣﻘﺼﺪ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺯﻝ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ :|
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
زنه تو بقالی آبادی یک بسته واجبی خرید و گفت: مش ممد جنسش خوبه؟ مش ممد گفت : چی بگم، مال رقیه که شده مثل دنبه...!!!!
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
میگن جناب سروان داشته از ۴ تا دختر امتحان رانندگی میگرفته ب دختره ک پشت فرمون بوده گفته ردی دختره گفته چرا?! گفته از لاین خارج شدی! دختره زده زیره گریه ک جناب سروان ب خدا پیشنهاد دوستی زیاد میدادن واسه این از لاین اومدم بیرون! اون سه تا دختره پشتی هم داشتن سریع لاین و نصب میکردن! جناب سروان الان تو کماست واسش دعا کنید!,,,,,

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﺎﻟﮕﺮﺩ ﻭﻓﺎﺕ "ﺟﮏ فاکر" ﻣﺨﺘﺮﻉ ﮐﺎﻧﺪﻭﻡ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. . . . . ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﺩﯼ ﺭﻭﺡ ﺁﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺭﻓﺘﻪ و تسلای دل بازماندگان امشب ضمن استفاده از کاندوم مشکی آلت خود را ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ به حالت خبردار نگه دﺍﺭﯾﺪ.
ﭘﻴﺮﺯﻧﻪ ﻣﻴﺮﻩ ﻛﺮﺑﻼ، ﺳﺮﺑﺎﺯﺁﻣﺮﻳﻜﺎﻳﯽ ﺑﺎ ﺗﻔﻨﮓ ﺟﻠﻮﺷﻮ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ ﻣﻴﭙﺮﺳﻪ : ﺍﻟﻘﺎﻋﺪﻩ ؟؟ . . . . . . . ﭘﻴﺮﺯﻧﻪ ﻣﻴﮕﻪ : ﻧﻪ ﻧﻨﻪ ﺟﻮﻥ ﺧﻴﺎﻟﺖ ﺭﺍﺣﺖ " ﺍﻟﻴﺎﺋﺴﻪ !!!"
واااااااااااااااااااااا تموم شد؟؟؟؟؟ بذار دیگه
[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] دخــــمل نــــاز مــــن 25 آبــــان 92 اومــــده بغــــل مــامــانش [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
آخری رو خییییییلی خندیدم روحم شاد شد..خخخخ
وقتی تو باشی زندگی برایم زیباست..عاشقی برایم بامعناست..وقتی توباشی قلبم بی آرزوهاست..ای تنها آرزوی من درلحظه تنهایی!وقتی تو عزیزدلم باشی سرپناهم باشی طلوع آفتاب برایم یک روز پر خاطره دیگر باتوست! وقتی تو باشی من نیز هستم زیرا تو درون قلبم هستی !پس با من باش ای عاشقانه جاودانه ام بیا تا باهم بخوانیم ترانه عاشقانه ام را که برای تو سروده ام.. ای توکه بی تو بودن برایم خواب همیشکی است..
میخوایین من بزارم ؟ کلی خنده داره
وقتی تو باشی زندگی برایم زیباست..عاشقی برایم بامعناست..وقتی توباشی قلبم بی آرزوهاست..ای تنها آرزوی من درلحظه تنهایی!وقتی تو عزیزدلم باشی سرپناهم باشی طلوع آفتاب برایم یک روز پر خاطره دیگر باتوست! وقتی تو باشی من نیز هستم زیرا تو درون قلبم هستی !پس با من باش ای عاشقانه جاودانه ام بیا تا باهم بخوانیم ترانه عاشقانه ام را که برای تو سروده ام.. ای توکه بی تو بودن برایم خواب همیشکی است..
خانم معلم: بهترین لذت چیه؟دختر: کون دادن! معلمه عصبانی میشه، میگه:فردا به مادرت بگو بیاد مدرسه، مادره که میاد، معلمه موضوع رو میگه،مادره میگه: خانم بچه است کس نداده که بدونه چه لذتی داره!!!
یارو از روی عینک چشاش رو میخارونده بهش میگن چرا عینک رو در نمیاری میگه: مگه تو وقتی باسنت میخاره شلوارت رو در میاری.
لره از کیسه برنج برای خودش شورت دوخته بود،شب عروسی عروس قش می کنه می گن چی شده؟ میگه وقتی شلوارشو درآورد روشورتش نوشته بود وزن خالص 10کیلوگرم