2777
2789

یه تاپیکی بود در مورد اینکه مادرشوهر یه خانمی، گفته بود دیگه نباید پابند ببنده و نظرای زیادی اونجا ثبت بود

منم گفتم بذار یه سرچی تو سایتای خارجی بزنم ببینم نظر اونا چیه

نوشته بود که اگه پابند رو به پای راست ببندی، یعنی دنبال پیدا کردن جفت برا خودتی. اگه زن متاهل به پای راست ببنده، یعنی دنبال روابط نامشروعه!!!

یه جا دیگه هم نوشته بود که پابند یه اکسسوری خوشگل و ظریف و شیک، ولی در عین حال به شدت س ک سیه و به شدت جلب توجه میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نظر خارجیا برا ما حجته؟؟ دوست داشته باشم میندازم نداشته باشم نه...نظر بقیه هم برام مهم نیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ما بهش می گیم خلخال 

معمولاً هم به پای چپم اونم تو خونه می بندم 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

به پابند مردمم کار دارید؟

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

والا ما کاری به پابند نداریم.کار مادرشوهرش زشت بود کار شوهرش صدبرابر زشت تر!کاش لااقل همسر خانوم سر فرصت دلیلشو از مادرش میپرسید نه اینکه حرف مامانشو بلافاصله و بی دلیل تکرار کنه🤦‍♀️من زخم خوردم از اینجور ادما

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
من رفتم پیش دکتر طب سنتی ، درمورد انگشتر تو انگشتای مختلف یه چیزایی گفت و پابند که گفت خوب نیس

انگشت اشاره وشصت نشونش چیه میندازن

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞