2777
2789
فقط من پییام میدم😂😂😂😂مغرورلعنتی فقط سین میکنه

فقد اون استیکره    

کاربر آقــــــا نیستــــــم❌❌❌❌ برخلاف کاربری زمخت و خشنی ک میبینین یه چهره خیلی خوشگل و مهربون پشت کاربری هستش😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ک    

قابل هضم نیس انقد آقایی .... واقعا انقد سطحتون رو میارید پایین که آویزون شوهرتون هستین والا قصد توهین ندارم ولی قابل هضم نیست برام 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

بدش نمیاد دیگه بعد خودت تصمیمشو گرفتی😂

اره همیشه اینجوریه از هیچی بدش نمیاد،بعدمثلا می‌خوام برم جایی که دوس ندارم میگم تورو خدا بیا بگو دوس ندارم زنم بره😂😂میگه مگه اجازت دست منه که من بگم 🙄😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
قابل هضم نیس انقد آقایی .... واقعا انقد سطحتون رو میارید پایین که آویزون شوهرتون هستین والا قصد توهی ...

واقعا امثال تو از مرد یدونه بت سرد ساختن ک فقط میگین آقا باید بره پول دربیاره بیاد .یا میگین فقط باید ی آقا ناز خانوم رو بکشه .واقعا متاسفم