2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن صبونه نمیدن

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

چرا صبحانه هم میدادن  شام  ناهار  من خلیج بوشهر بودم

من پونزده سال پیش درسم تموم شده یادم نیس انگار با شأم صبونع فردا رو میدادن 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
حتی جمعه ها هم میدن؟

ن روزای تعطیل باخودته

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

آره ناهار و شام میدن 

صبحونه هم بستگی به دانشگاهتون داره..دانشگاه ما بسته ماهانه صبحانه میداد که پنیر و خرما و مربا و کره و شیر و ارده وتخم مرغ داشت.. با هزینه کم میداد به بچه های خوابگاهی

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

به ما صبحانه و ناهار و شام از شنبه تا ۵شنبه میدادن ولی جمعه ها رو نمیدادن.....البته تو ۲هفته امتحانات جمعه هارو هم میدادن...دیگه بستگی به خودمون داشت که در هفته چه وعده هایی رو رزرو کنیم

کوچ تا چند!!مگر میشود ازخویش گریخت؟!💫                الهی تو بخواهی، عوض هرکه نخواهد💛🍃                           از پذیرش درخواست دوستی معذورم، حتی شما دوست عزیز🙏