2821
2789

نه اصلا اسی خیلی سخته نرو

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صبر کن

ما دو واحدیم الان مشکلی نداریم چون همسایه روبرو رو نمیبینیم کلا

ولی مستاجر هست مستاجر قبلی انقدر این در خونه شونو میکوبید میرفت و میومد سرسام گرفته بودیم 

هرروزم حاشیه داشت وحشتناک بود

حالا اینم داره میره خونه رو گذاشتن واسه فروش نمیدونم چی بشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

اگه تک واحد باشه بهتره من یه جا دو واحدی بودم مکافات داشتم یه سره باهم دعوا میکردن بعد خانومه میومد در ما رو میزد با التماس توروخدا راهم بدین الان منو میکشه یا اینکه یکی دیگه بسته گوشت و و اینا میگرفت دستش میگفت بزار تو فریزرت بعدا ازت میگیرم یه بساطی،داشتیم

اگه تک واحد باشه بهتره من یه جا دو واحدی بودم مکافات داشتم یه سره باهم دعوا میکردن بعد خانومه میومد ...

این که دیگه بده ولی دعاکن پیداکنم به خاطر جمعیت بیشترخونه هاشدن دوواحدی متراژ بالاها

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز