2777
2789

بیاید تعریف کنید بخندیم 

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تشریف میارم⁦🤕

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
افزین افرین😂

🙈😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مامیم گفت برین تو اتاق صحبت کنین این موکت لعنتی بالا بودپام گیر رفت رفتم ب بغل شوهرم الان همش میگ خد ...

😂😂😂دیگه تا عمر داری همش بهت میگه خودتو از قصد انداختی

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده 
الان تشریف میارم⁦🤕

بفرما بفرما

😂😂😂دیگه تا عمر داری همش بهت میگه خودتو از قصد انداختی

ها ب خداا کچلم کرده در تنهای هم تو بغل همم میگ جون من از قصد نبود هر چی میگم ن میخنده میگ ای بلا کاش نمیشود اون لحظه رمانتیک شده اما الان واقعا همش میگم کاش نمیشد

ها ب خداا کچلم کرده در تنهای هم تو بغل همم میگ جون من از قصد نبود هر چی میگم ن میخنده میگ ای بلا کاش ...

😂😂😂اخیی

بفرما بفرما

سوتیم این بود😂😂 بهم گفت تشریف میارین؟ منم گفتم الان تشریف میارم🤕😂

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝