2777
2789
عنوان

جواب لاتاری امریکا

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 28 پست
اونوقت یه چیزی مثلا دولت امریکا این همه مهاجر میخواد برا کجاش؟ ایا میشه تضمین کنه ک جای خواب و مکان ...

عزیزم دولت امریکا تنها به شما اقامت میده مابقی هزینه ها برعهده مهاجره از صفر تا صد حتی بلیط و اونجا خودشون باید شغل موردنظرو پیدا کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایتشو میدین پیدا نمیکنم

۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻               خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
عزیزم داره به شما فرصت زندگی تو کشور اول جهان میده اونم رایگان اونوقت تضمین م میخوای ضمنا تو این کش ...

خب سرمایه اولیه نمیخواد؟ یعنی همینجوری الکی میریم امریکا و فرصت زندگی برامون محیاس؟ 🤔🤔🤔 یا چی؟ با چقدر پول میشه رفت اگه اسممون  در بیاد؟

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خب سرمایه اولیه نمیخواد؟ یعنی همینجوری الکی میریم امریکا و فرصت زندگی برامون محیاس؟ 🤔🤔🤔 یا چی؟ با ...

نه حتما باید سرمایه اولیه داشته باشیم حتی بعد برنده شدن باید توی مرحله ویزا یه سری مدارک لازم داره که برسی حسابها هم یکی از اون موارده ببینن ایا شما توان مخارج خودتونو اونجا دارین

خب سرمایه اولیه نمیخواد؟ یعنی همینجوری الکی میریم امریکا و فرصت زندگی برامون محیاس؟ 🤔🤔🤔 یا چی؟ با ...

سرمایه که قطعا میخواد ولی دیگه بقیه شو نمیدونم

من تابحال شرکت نکردم

همسرمن از طریق ویزای کاری درخواست داده هنوز جوابش نیومده

عزیزم آرمانی فکر نکنید.اول اینکه باید پول ببری تا یه آپارتمان اجاره کنی و ماشین بخری .بعد هم چطور تو ایران کمیته امداد قشر فقیر رو حمایت میکند آنجا خیریه ها فقزا و مهاجرها رو حمایت میکنه .لباس و بن غدا.آگه دانشجو باشی تو شهریه ها خیریه ها کمی کمک میکنن .باید کار کنی مثل رستورانها بلیط فروشی .ولی خوبی که داره آگه دستت بند به متونی خوب زندگی کنی و ترس اینکه شب بخوابی صبح ماکارونی هم نتونی بخری نداری.

چرا من میزنم همش ارور میده. چرا نمیتونم ببینم جوابشو برنوه بشبم ایمیل نمیدن؟

نه عزیزم ایمیل نمیدن سایت خیلی شلوغه از اونه فردا نگاه کن البته کل اطلاعاتتو چک کن اشتباه وارد نه کرده باشی مال من پارسال اینجوری بود که فرداش نگاه کردم ولی اینم از شانس مایه چند سال شرکت میکنم قبول نمیشم

من نشدم الان نگاه کردم شما چی 

چرا من میخوام نتیجه رو ببینم ارور‌میده؟میگه درست وارد‌نکردم فک کنم اطلاعاتث

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
نه عزیزم ایمیل نمیدن سایت خیلی شلوغه از اونه فردا نگاه کن البته کل اطلاعاتتو چک کن اشتباه وارد نه کر ...

من ‌پول واریز کردم به یه حسابی که جواب‌بیاد،اشتباه کردم؟

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا...