2777
2789
عنوان

مزو تراپی مو بیاین لطفا خیلی مهمه

113 بازدید | 16 پست

سلام دوستان فردا میخام برم مزوتراپی مو ؟کسی انجام داده؟نتیجه شو دیدین ؟چ برندی براتون زد؟توروخدا هرچی اطلاعات دارین بهم بدین فردا میخام برم 

عضو گروه بنفش 💜💜وزن ۸۱😭😭😭وزن هدف ۷۰🤩🤩🤩من میتوووونم تاااعید۱۴۰۱  ب وزن دلخواهم برسم.😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندماه قبل کلینیک نگین ساعی رفتم برای کاشت ابرو با مشاورش که دخترخانوم جوان بو. خیلی دوست شدم و خلاصه بعد از چند جلسه ازش در مورد مزوتراپی که اونجا داشتن و انجام میدادن  سوال کردم گفت  دلم نمیخواد بهت دروغ بگم هیچ تاثیری نداره هیچ هیچ همه ش کوتاه مدته 

این نیز بگذرد

من برای خودم و کسایی که میان پیشم برند krx استفاده میکنم 

خیلیم راضی بودن خودمم راضیم 

هیر فیلر هم زدم برا بعضیاشون به نظرم تاثیر خاصی واقعا نداشت برا رویش مجدد

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
من مامانم رفت برندشو نمیدونم ولی نزدیک چهار میلیون شد و یکمی فرق کرد

جدی تاثیری ش کم بود یعنی؟

عضو گروه بنفش 💜💜وزن ۸۱😭😭😭وزن هدف ۷۰🤩🤩🤩من میتوووونم تاااعید۱۴۰۱  ب وزن دلخواهم برسم.😍😍😍
برند و... نمیدونم داداشم رفته فکرکنم گفت ۶یا ۸ جلسه بعد ریزس موهاش قطع شده و خیلی راضی بود

موهاش پرپشت هم شد؟

خودش که میگه خیلی خوب شده و راضی ام بیشتر جلو موهاش خالی شده بود

میشع ازش بپرسی برندش چی بوده؟

پرسیدم میگه خواهر عزیزم والا نمیدونم چی بود

قربونت بشم مرسی عزیزم