2777
2789
عنوان

افت قند در بارداری

202 بازدید | 11 پست

علائمش چیه ؟ من با اینکه تهوع بارداریم از بین رفته بود همین یکم پیش تهوع شدید گرفتم با سرگیجه قندمو چک کردم 68 بود ، ینی بخاطر این بوده؟ نگرانم، 

خدایا شکرت💜

تهوع بارداریت چند هفته از بین رفت عزیزم؟

من داغونم از شدت تهوع

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم هی قندم می افتاد صبح زود که خواستی بیدار بشی زود بلند نشو تو جات بمون بالا سرت چیزای شیرین بزار که بیدار شدی بخوری من معمولا ساقه طلایی با آب میزاشتم یه مدت بعد زایمانمم حتی افت قند داشتم بعدش درست شد

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
اخه من قند ناشتام بالا بود شاید از دو هفته دیگه دکتر انسولینو شروع کنه ، افت قند واسه من طبیعیه بنظر ...

نمیدونم ولی من افت قند دارم دکترم زیاد رفتم میگن خرما بخور همین 

البته من هم ناشتا هم دوساعت بعد پایینه 

میگن زمینه دیابت هست

بله منم هی قندم می افتاد صبح زود که خواستی بیدار بشی زود بلند نشو تو جات بمون بالا سرت چیزای شیرین ب ...

اخه جالب اینجاس ک من قند ناشتام یکم بالا بود دکتر بهم گف اگه نیاد پایین باید انسولین بزنی ، الان موندم این افت قند این وسط چرا پیش اومده ، این نگرانم کرد

خدایا شکرت💜
نمیدونم ولی من افت قند دارم دکترم زیاد رفتم میگن خرما بخور همین  البته من هم ناشتا هم دوساعت ب ...

من قند دوساعتم پایینه ناشتام یکم بالاس ، افت قندم نداشتم قبلا ، نمیدونم توکل بر خدا

مرسی عزیزم

خدایا شکرت💜
اخه جالب اینجاس ک من قند ناشتام یکم بالا بود دکتر بهم گف اگه نیاد پایین باید انسولین بزنی ، الان مون ...

برا منم دقیقا همینطور قند ناشتام ۹۸ بود اما بعد چند وقت افت کرد گیر کرد رو ۶۵ اصلا نمی‌رفت بالا الان تقریبا ۶ روز دیگه میشه ۷ ماه که زایمان کردم گاهی افت قند و ضعف دارم

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
برا منم دقیقا همینطور قند ناشتام ۹۸ بود اما بعد چند وقت افت کرد گیر کرد رو ۶۵ اصلا نمی‌رفت بالا الان ...

واقعا؟؟؟ چه جالب ، خداکنه قند منم بیاد پایین ، مرسی عزیزم ، خدا برات حفظش کنه ، 

توکل بر خدا 💜

خدایا شکرت💜
واقعا؟؟؟ چه جالب ، خداکنه قند منم بیاد پایین ، مرسی عزیزم ، خدا برات حفظش کنه ،  توکل بر خدا

آره عزیزم ممنون انشالله نی نی تو سالم و سلامت بغل کنی