2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط  بگو  الهی  آمین

خب تایپنگ زدی بگو  چرا دیگه همه با خانواده مشگل دارن ولی نفرین نکن خب

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
چیشده  حرف بزن اروم بشی

الان  یادش  افتاده  با  دوتا  نوه    که   زنش  اولین  رابطه  خونریزی نداشته  دختر  نبوده  رفته  زن  سیغه  کرده  بردتش  مشهد  خونه  گرفته  کلی  خرج  کرده   آبرومون  پیشه  شوهرامون  رفته  بیچاره مامانم  سی  سال  عذاب کشید امروز  راز  سی  سالش  فاش  کرد  فکر کن  توی این همه  سال  با  مادرم  عینه  یه  حیوون  رفتار میکرد  فقط  بخاطر چیزی  که  تقصیر مامانم  نبوده

الان  یادش  افتاده  با  دوتا  نوه    که   زنش  اولین &n ...

احه بگو ادمه حسابی همچیز مگ به خونریزی اونشبه من خودم خونریزی نکردم تازه ارتجاعیم نیستم دکترم گف خونریزی میکنی و نکردم اخه این حرفا چیه ای خدا 

خدایا عاشقتم😍

واااادی چ بد خدا لعنتش کنه 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

خدا لعنت کن این‌زنهای هرزه رو 

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

چه ربطی نداره خونریزی نکنه مگه دختر نیس😬😬😬منم نکردم ولی به ولله دختر بودم بس کنید این قضاوتای کشکیو باباااا