2777
2789

چ بده چ بدددددد گاهاااااا همچی دست ادم نیست 

خدایی نکرده زبونم لال اگه کسی بهش تجاوز بشه و اینطرف شوهرش درکش نکنه میدونید دیونه میشه 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
الان  یادش  افتاده  با  دوتا  نوه    که   زنش  اولین &n ...

وووای خب بهش توضیح بدین که ممکنه از خیلیا خون نیاد دلیل نمیشه که نداشته بابا بلندش کنین ببرینش پیش دکتر زنان بهش توضیح بده 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کن این‌زنهای هرزه رو 

همسایه ما هم زنه دوم شده روز به روز خوشبخت تره تازه بچش دنیا اومده پسر زن اولی خودکشی کرد. . ...

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 
واااادی چ بد خدا لعنتش کنه 

خدا  بکشه  حرومزادرو   یه عمر  همه  ماهرو  عذاب داد  الان  خوش خوشانشه   مادرم میگه  بترس  سر دخترات  میاد  گفت  بیاد  شوهراشون  اگه  مثل من  تنوع  طلب  باشن  باید برن  زن  بگیرن

الان  یادش  افتاده  با  دوتا  نوه    که   زنش  اولین &n ...

ای وای خاک عالم😱😱

حالا این طرز تفکر سخیفش به کنار 

ولی اخه مگه همه باید خونریزی داشته باشن الان حداقل به اندازه اونایی که خونریزی دارن کسایی هستن که ندارن

ای بابا 

ابروی تو که پیش شوهرت نرفته گناه اون که تقصیر تو نیست

بیشتر هوای مادرتو داشته باش لطفا

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
خدا  بکشه  حرومزادرو   یه عمر  همه  ماهرو  عذاب داد  الان  خ ...

ببخشید ولی الهی زیر تریلی له بشه هم خودش هم زن دومی

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 
خدا  بکشه  حرومزادرو   یه عمر  همه  ماهرو  عذاب داد  الان  خ ...

😳😳😳😳😳اصلا حرفی ندارم راجب این ادم بگم از بس پست فطرته

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
همسایه ما هم زنه دوم شده روز به روز خوشبخت تره تازه بچش دنیا اومده پسر زن اولی خودکشی کرد. . ...

بنده خدا

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
وووای خب بهش توضیح بدین که ممکنه از خیلیا خون نیاد دلیل نمیشه که نداشته بابا بلندش کنین ببرینش پیش د ...

اینو  من  امروز  فهمیدم  یه  عمره  بخاطر این  از مادرم  باج  گرفته   مامان  بیچارم  اون موقع  فقط ۱۴  سالش  بوده  از ۱۴  سالگی  تا الان  سر هرچی  زده  دربو داغونش  کرده آخه  حرومزاده  طلاقش  میدادی  چرا  انقد  عذابش دادی  فکر میکنی  همیچین آدمی  میاد   قبول  میکنه  که  یه  عده  خونریزی  ندارن؟

چرا همش زن هارو لعنت کنه اون مرد از اون زن پست فطرت تره

دوطرف مقصرن

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
ای وای خاک عالم😱😱 حالا این طرز تفکر سخیفش به کنار  ولی اخه مگه همه باید خونریزی داشته باشن ...

شوهرم  انقد  ناراحته  که  همیشه  چشماش  اشکه  میگه  حق  مادرت  این  نیست  من خودم  پیشش  حجالت  دارم  خدا لعنت  کنه  بابامو