2777
2789
عنوان

فرق های بین زن و مرد

1385 بازدید | 33 پست

الان انقد اینچیزا فکرمو درگیر کرده که کم مونده گریه کنم  اون از اینکه زن باید مطیع شوهرش باشه و بدون اجازش نره بیرونو باباش باید اجازه بده تا دختر ازدواج کنه و....... اونم از دردای زایمان و پریود 

دردش هیچی عوارض بعدش که تا عمر داریم باهامونه و بعدشم که حضانت با پدر بچس 

انقد حالم بده که داره اشکم در میاد 

لطفا نگید که فلان حدیث و .... گفته فلان قد ثواب داره و .... چون من حدیث ها معلوم نیست درسته یا نه 

تو سوره واقعه هم اگه برید بخونید همش داره از چیزایی که اون دنیا به مردا داده میشه گفته میشه بیشتر قرآن هم که همش داره با مردا حرف میزنه و حالت مذکر داره کلا 

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده 

الان تناولت میکنن..

ولی خیلی حق میگی

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفاتو قبول دارم.ولی اونجایی که گفتی قران داره با مردا حرف میزنه بخاطر اینه که قران ایه هاش بر پیامبر نازل میشد تا ایشونم ابلاغ کنن.و پیامبر هم مذکر هس دیگه

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

خب ؟!

خودت باش 

شروع تغییر ها 

ما دهه ۶۰ به دنیا اومدیم 

ولی به نظرم آزاده تر و روشن تر از بچه های دهه های بعد هستیم 

درگیر هیچ کدوم از این مسایل نباش

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

خب موضوع تازه ای نیست که الان براش گریه کنید .تازه یادتون افتاده؟؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

آره خب ولی اگه سیاست داشته باشی همه اینا با اجازه تو صورت میگیره بعضی مردا هیچ کارن تو بعضی مسائل

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'

واقعا حالم بده 

حس میکنم خدا کلا زنا رو برای تکامل مردا آفریده و اصلا خود زنو جزوی از انسان که همون اشرف مخلوقاخه مثلاااا حساب نمیکنه 

اصلا حس و حالم خوب نیست

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده 
واقعا حالم بده  حس میکنم خدا کلا زنا رو برای تکامل مردا آفریده و اصلا خود زنو جزوی از انسان که ...

حس نکن واقعیته

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 
واقعا حالم بده  حس میکنم خدا کلا زنا رو برای تکامل مردا آفریده و اصلا خود زنو جزوی از انسان که ...

من وقتی سوره نساء رو خوندم متوجه شدم که بهتره با عقل خودم پیش برم تا ایات و...

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

یک سوره کامل قران احکام بانوان 

هر حکمی علتی داره کاری به حدیث نداشته باشیمم 

گریه ام نداره چیز خاصی نیست که بی دلیل باشه 

خدام خیلی زن رو مدح و ستایش کرده متنها عادت شده طرف منفی رو دیدن 

یه فیلم بود ... آخوند میگفت زن یه حیوان برای خدمت به مردم آفریده شده ... منتها برای اینکه مرد نترسه شکل آدم بهش دادن😏

یه فیلم بود ... آخوند میگفت زن یه حیوان برای خدمت به مردم آفریده شده ... منتها برای اینکه مرد نترسه ...

اتفاقا زنایی که اونارو ستایش میکنن حقشونه همچین چیزی بشنون