2777
2789

بدون امتحان؟؟؟

به چه مناسبت؟

پس بچه های ما چه گناهی کردن بایدبشینن این درسای چرتی که تو مجازی نصفشم یاد نگرفتن بخونن امتحان بدن؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

من راهنماییم خوزستان

تعطیل شدیم از هفته پیش.

فقط فرجه امتحان داریم

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راهنماییم خوزستان تعطیل شدیم از هفته پیش. فقط فرجه امتحان داریم

نه اخه گفتن ابتداییا یهو تعطیل شدن بدون مقدمه بدون امتحان و ارزشیابی 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
چرا تعطیل؟؟؟

نمیدونم برای منم سواله! رو چه حساب آخه؟

اگه میخوان تعطیل کنن امتحان نگیرن خب کل کشورو تعطیل کنن

اره ابتدایی تعطیل شدن ماراهنمایی ها و دبیرستانی ها چ غلطی بکنبم🥺

چرا ابتداییا تعطیل شدن؟

دور از جون عزیزم

ان شاءالله موفق باشی

نه اخه گفتن ابتداییا یهو تعطیل شدن بدون مقدمه بدون امتحان و ارزشیابی 

نمیدونم والا

حالا امتحان ندن چیزی نمیشه

تاثیری روی اینده شون نداره

مثل ما نیستن که همه انتخاب رشته به نمره باشه

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
نمیدونم والا حالا امتحان ندن چیزی نمیشه تاثیری روی اینده شون نداره مثل ما نیستن که همه انتخاب رشت ...

اتفاقا کار خوبی کردن منم موافق امتحان ندادنم

منتها میگم همه ی کشورو باید تعطیل میکردن

اتفاقا کار خوبی کردن منم موافق امتحان ندادنم منتها میگم همه ی کشورو باید تعطیل میکردن

خوزستان رو به خاطر گرمای شدید و اوضاع خراب هوا زودتر از همه جا تعطیل کردن 

چرا ابتداییا تعطیل شدن؟ دور از جون عزیزم ان شاءالله موفق باشی

فقط بعضی جاهام تعطبل شدن خواهر من تعطیل کردنه ولی دختر همسایمون میره نمدونم چرا

برای براورده شدن حاجتم صلوات بفرستین عشقام💙💙💙💙
اره ما از امروز امتحان داشتن یدفعه ۵ شنبه گفتن کلا تعطیله و امتحانا کنسله.اول تا ۵ ام.

نگفتن چرا؟