2777
2789

نامزدم سربازه😭اول برج ۲ رفت اموزشی تا ۱ ۱هم که اومد مردم و زنده شدم 

موقعی که رفته بود یه مرده متحرک بودم فقط 

یه هفته اومد مرخصی الان تو اتوبوسه داره میره 

وای جونم داره در میاد 

از سری قبلی بدتر شدم خیلی خیلی بدتر 

از صبح هیچی نخوردم 

هی باهاش چت میکنم تا برسه اما همش گریه 

ساعت ۸ میرسه و گوشی میده تحویل و تا یک ماه نمیاد 

بهم گفته ممکنه ۱۰ رور ۱۰ روز نتونه زنگ بزنه ولی سعی میکنه نگرانم نکنه 

چون تلفن های اونجا خرابه باید سیم فشار داد تا وصل شه 

خانوما توروخدا یه چیزی بگین اروم شم به قران من شب که بخوابم اینجوری صبح بیدار نمیشم از ناراحتی دق میکنم😭😭😭😭😭😭

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بیخیال بابا

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نیز بگذرد...

نمیگذره نمیگذره زمان متوقف شده دارم میمیرم

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

منم شوهرم یکشال سرباز بود مزکر استان خودمون پنجشنبه جمعه ها میومد وقتی میخواست بره بغض میکردم😂 ولی زود میگذره نگران نباش 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم