الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بچه ندارم اما از من میشنوی محدودش نکن که بدتر یه چیز پررنگ بشه تو ذهنش و هی مشغولیت براش ایجاد کنه، بچه رو از هرچی منع کنی بدتر ذهنش میخوادش. براش لباسهای مختلف بخر بذار هر دو تا استایل رو تجربه کنه کم کم عطشش میخوابه. بچهست الان کنجکاوه و تجربهگر.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
بهنظرم ببرش پیش روانشناس بهتری عزیزم. هویت آدم هرچی که باشه دختر یا پسر، هیچ تاثیری هیچ مدل لباسی نداره روش. شما رو بدون لباس و هیچ وسیله مربوطی بندازن توی یه جزیره که هیچکس نیست باز هم میدونی زنی. من نظر تخصصی ندارم که بگم قطعا بخری یا نخری فلان میشه، اما مقاومت هم نتیجه عکس میده فقط، مخصوصا که الان کوچولوئه دخترت سنی نداره. با یه روانشناس خیلی خوب مشورت کن و حتی اگر این خوب بود بهنظرت باز سراغ روانشناسهای دیگه برو و نظر بگیر، بعضیها واقعا آگاهی ندارن مضاف بر اینکه لزوما نمیشه نظر کلی درمورد همه بچهها داد. خودت هم با دخترت صحبت کن شخصا ببین چرا سلیقهش اینه و بهش بگو بعنوان یه دختر خانم ۵ ساله، هر مدل لباسی میتونه بپوشه و خوبه آدم تیپهای مختلف مناسب بزنه. 🙂
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
موی پسرونه میزدم تا ۲۱سالگیم موهام کوتاه بود درحدموهای داداشم یادم نمیاد تاقبل اون یبارهم موهام بلندبزارم حتی خیلیاک قبلا میشناختن ازفامیلای دورفکرمیکنن بچه اخرپدرم اینا پسره دخترنیست چون قدیمادیدن منو یادمه تاوقتی هیکل نداشتم بیرونم عبن داداشم میپوشیدم بعدش دیگه کم کم لباس بلندپوشیدم و درست شد لباسام خجالت مبکشیدم اما هنوز یسری رفتارای پسرونه دارم یاموهامم دوساله گذاشتم بلندبشن وفهمیدم موهام خرماییه تازه فهمیدم همیشه فکرمیکردم موهام مشکیه چون کوتاه بود رنگش مشخص نبود اخلاقای پسرونع هم دارم مثلا ماشین بابامومیشورم وقتی ازکارمیاد همسایمون تعجب میکنه یا ماشین دوسدارم اما تاثیر جو خانوادمه وگرنه مشکلی ندارم چون باپسرا بزرگ شدم و بازی کردم اینجوری شدم دخترت مشکلی نداره درست میشه کم کم من ی پسرعمو دارم اون برعکس من بود پنج تاخواهرداشت خودش بچه اخر وپسره بافتنی بلده انقدارومه ک نگو رقص بلده اشپزیش خوبه خبلی باحاله مشکلی نداره فقط بخاطراینکه بادخترابزرگ شده یادگرفته ابن چیرارو لاک میزد بچه ک بود عاشق عروسک بود درصورتی ک من ازاون اول یخرس داشتم هنوزدارمش ازبس بازی نکردم باهاش بعد۲۳سال نونوعه