2777
2789
عنوان

جاری حسود

542 بازدید | 30 پست

سلام خانما من هر موقع چیزی میخرم جاریم یه رفتارهایی از خودش نشون میده که اعصابم بهم میریزه مثلا لباس میخرم پیش مادرشوهرم میگه وایی من اصلا دوساله لباس نگرفتم و... بخدا خودش یه چیزی میخره نپرسیدم قیمتشو فقط گفتم مبارکه حالا منم این هفته النگو خریدم هنوز ندیده مطمنم ایندفعه برم ببینه تا تهش میپرسه چند خریدی از کجا خریدی و... حالا جالبش اینجاست دستمم میکشه میبره پیش شوهرش  ... به شوهرشم نشون میده خودش معاون پرورشی کلی هم حقوق میگیره طلا هم داره اما من تا یه چیزی میخرم آمارش میخواد در بیاره چیکار کنم ایندفعه رفتم مطمنم طلاهامو امارشو میخواد بگیره

جاری من النگو میخرم ‌ . خواهرشوهرا میگن مبارکه چه قشنگه .

چپ نگاه میکنه . یه مبارک نمیگه .

خوبه که جاریت خخخخ

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک توسرش😐🤞بگو عزیزم یکم خرج کن پول جمع نکن که عاقبتمون دومتر کفنه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

جواب سربالا بده

بگو کادوئه

بپیچون دیگه

اگه گف کی کادو داده بخند بگو حالا بماند 

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨

دوستمم همین مشکلو داش هررررکاری میکرد جاری شم پشت سرش باید انجام میداد

دندوناشو لمینت کرد جاریش پرسید کجا رفتی لمینت کردی، اونم گف دکترم مهاجرت کرده (الکی😂)

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨
کادو که نمیشه بگم باور نمیکنن الان کی طلا کادو میده🤣🤣🤣

منظورم مثلا شوهرت کادو داده یا خانوادت