2777
2789
عنوان

مشکل با خانواده شوهر

108 بازدید | 10 پست

سلام

خانوما من3 سال ازدواج کردم اوایل ازدواج خانواده همسرم خیلی برام کم گذاشتن حتی پدر شوهرم ب مهمونای طرف خودشون گفته بود نمیخاد براشون کادو عروسی بیارین و اکثرا نیاوردن. ماهم رو کادو عروسی حساب باز کرده بودیم ک خرج مراسم بده ولی بعد مراسم اکثرا کادو نیاوردن حتی خود مادر شوهرم. شوهرم اکثر پولشو واسه مراسم گذاشته بود طوری ک پول نموند بریم عکاسی. چون تازه عروس بودم روم نمیشد هیچی بگم گاه گاهی پیش شوهرم میگفتم ک اونم قبول میکرد و میگفت ولشون کن بی خیال. با این وجود این 3 سال رابطه خوبی باهاشون داشتم و مشکلی نبوده.( هر چن تو دلم گاهی حرص میخوردم) 

. ولی امسال برادر شوهرم ازدواج کرد دیدم خیلی براش مایه گذاشتن کل پول طلا و مراسم و کادو های خوب برا زن اون بردن. منم الان حسابی حرصم گرفته بنطرتون چطوری باهاشون برخورد کنم از این ب بعد؟

اینم بگم وقتی ک عروسی گرفتن کلی پیش شوهرم گله کردم اونم رفته بود. پیش مادرش گفته بود طوری ک روز عروسی مادر شوهرم کادوش نداد روز بعدش کادوشو برد بود داده بود ب عروسش. اینو ک فهمیدم اتیش گرفتم. از بعد عروسیشون حسابی اعصابم خورده طوری ک چن بار با شوهرم دعوام شده. 

الان شما بگین چیکار کنم؟؟؟؟ 

به خاطر اونا رابطه ت و با شوهرت خراب نکن.شوهرت طرفته و این یعنی تو برنده ای.رابطه ت و با خانوادش به حداقل برسون.حرصم نخور گذشته رفته.با این فکر و خیال و دعوا و ناراحتی چیزی عوض میشه؟فکر خودت و زندگیت باش

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهر و پدرشوهر منم همین کارو کردن با اینکه شوهرم ۱۰ سال واسشون کار کرد و یه هزاری ندادن بهش واگذارشون به قرآن که حقی که شوهرم من گردنشون داره خود قرآن و امام حسین اون دنیا ازشون بگیره 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
مادرشوهر و پدرشوهر منم همین کارو کردن با اینکه شوهرم ۱۰ سال واسشون کار کرد و یه هزاری ندادن بهش واگذ ...

هر خانواده شوهری یه جوری کرم میریزه هر عروسی و بشینی پای درد و دلش یه مدل میناله 

هر خانواده شوهری یه جوری کرم میریزه هر عروسی و بشینی پای درد و دلش یه مدل میناله 

بخدا عزیزم من دلم خونه پدرشوهرم۷۰ سالشه می‌ره هرز...گری می‌کنه با این سنش خجالت نمیکشه با اینکه مادرشوهرم زنده و سرحالهبه شوهرم میگم بابات داره حق تورو میده به اون خیابونی ها چرا هیچی نمیگی باهام دعوا می‌کنه میگه من آبروی بابامو نمی‌برم خدا لعنتش کنه به حق فاطمه زهرا که زندگیمو جهنم کردن از شانس گندم همسایمون هستن هر دقیقه مرتیکه پشت در هست هر وقت میاد اینقدر میخوره که انگار ۵۰ تا مهمون داشتیم باید همش ظرف بشورم و هی بلند شم هرچی داریم و نداریم بیارم بزارم جلوش همیشه هم بوی شاش میده از بس میخوره و هر دقیقه تو دستشویی هست 

مادرشوهر و پدرشوهر منم همین کارو کردن با اینکه شوهرم ۱۰ سال واسشون کار کرد و یه هزاری ندادن بهش واگذ ...

بخدا دیشب از حرص تا ساعت 3 نخابیدم انقدی ک فک کردم. باورتون مییشه اوایل ازدواج هیچ کاری نکردن حتی مادر شوهرم ی پارچه برام اورد از بدشکلیش ک هیچی نمیگم فقط همینو بدون وقتی دوختمش از دوختش همش باز شد انقدی ک. پارچش ارزونو و تقلبی بود فک کنم 100 تومن پولشو نداده بود

بخدا عزیزم من دلم خونه پدرشوهرم۷۰ سالشه می‌ره هرز...گری می‌کنه با این سنش خجالت نمیکشه با اینکه مادر ...

خدا صبرت بده حق داری واقعا.ولی نزار بهش خوش بگذره دائم پذیرایی نکن.گاهی بهونه بیار درو باز نکن کلا.یه بار بگو حموم بودم یه بار بگو بیرون بودم.هندذفری گوشم بود نشنیدم..یه جوری اذیت کن پیداش نشه.پذیرایی نکن .غذا در حد کوکو و املت بزار جلوش.جلو شوهرت ولی نشون نده بدت میاد ازشون.اون که نبود بی محلشون کن.جلو شوهرت حسابی احترام بزار و اصلا بدشونو نگو.اینجوری شوهرت میاد طرفت

بخدا دیشب از حرص تا ساعت 3 نخابیدم انقدی ک فک کردم. باورتون مییشه اوایل ازدواج هیچ کاری نکردن حتی ما ...

عزیزم من هر لباسی بپوشم می‌ره به شوهرم میگه زنت خرابه مگه اینو پوشیده همه ی مانتو هام تا رو کفشم هست  آخرشم میگه نه زنت باید چادر بپوشه مارو دعوا میندازه روز عروسیمون که اصلا من و شوهرم ندیدمش پیشمون نیومده بود همه ی فامیلام میگفتن چرا مادر داماد نیست حتما قهره و فلان درحالی که مشکلی نبود بعد عروسی گفتم  مگه تو عروسی تو نیومدی پیش پسرت چیزی از ما کم شد  هرکیم پرسید گفتیم یا گفتیم بیمارستانه یا دختر بزرگتو جای خودت جا زدیم اینقدر زورش گرفت فکر کرده حالا آبروی منو بردن