2777
2789

یعنی چی واقعا 😒

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
چراترکید

چی بگم🙄

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
میگم ک جنسیت نینی چیه شماهم تو واژن تکون مبخوره نمیترسی؟من خیلی میترسم منم ۲۲هفتم کی زایمانته

دختره عزیزم. چرا خیلی میترسم راستش حس میکنم الان میاد بیرون. شمام همینجوریه تکوناش؟ اول مرداد زایمانمه به امیدخدا

واقعا چرا

نمیدونستم بارداری هم جرمه تو سایت بارداری🤦‍♀️

اخی اره منم دقیقا حس‌میکنم ی چیزی اللن میاد بیرون

جنسیت نی نی شما چیه

دکتر من میگه طبیعیه اما من این هفته میرم سونو خیلییییییی پایینه دیگه