2777
2789

بعد چند وقت نتیجه داده؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

من برای اینکه ازدواج خوب داشته باشم نماز جعفر طیار میخوندم حدودا ۴ یا ۵ بار خوندم ولی خب تو یکسال حدودا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یکی از دوستان یه ختمی معرفی کرد که جواب میده

الان میزارم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره ازدواج کردی؟

اره بابا بار آخر رو که خوندم تو حرم امام حسین برگشتم نامزد کردم😄 الان بالای پنج ساله 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من مشهد سرقبر آقا نخودکی یاسین خوندم همسرم تپ همون سفر ازم خواستگاری کرد 🙊😅

وای منم خیلی شنیدم 

خیلیا اینجوری ازدواج کردن

ولی حیف مشهد نمیتونم برم که

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

سلام‌عزیزم.

آقای بهجت می‌گفتن نماز جعفرطیار رو به‌ترتیب گفته شده در کتاب زادالمعاد بخونید نتیجه می‌گیرید مخصوصا اینکه بعد نماز و دعاهاش به سجده برید و شده حتی یک قطره اشک بریزید و با تضرع از خداوند حاجت بخواید،شنیدم مجربه...

نماز استغاثه حضرت زهرا هم خیلی خوبه...

تکرار و مداومت بر ذکر اسال الله من فضله هم خوبه

خوب اراده ای داشتی که خوندی

اخه سخت نیست منم هر وقت حوصله داشتم یا میرفتم حرم میخوندم کلا ۵ بار خوندم فکر کنم

یکی از دوستان یه ختمی معرفی کرد که جواب میده الان میزارم

بذار

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
اخه سخت نیست منم هر وقت حوصله داشتم یا میرفتم حرم میخوندم کلا ۵ بار خوندم فکر کنم

من شنیده بودم که خیلی سخته خوندنش.کسی راه های دیگه روامتحان کرده که بگه؟

آنچه قسمت توست، ازکنارت نخواهد، گذشت✓