2777
2789
عنوان

به نظرتون من گناهکارم؟🥺🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 62 پست

چی بگم والا بستگی به اعتقادات خودت داره دیگه من با اعتقادات خودم بسنجم نه گناهکار نیستی

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه خیلی به خودت اطمینان داری که خدتو رد نمی کنی نگو ولی من دلم میخواد بچم بگه . شما هم بچه داش ...

میدونم عزیزم 

سخته برام

مامانمم آدم بی منطقی نیست 

ولی خیلی استرس واکنششو دارم

خب چیکار کنم؟

اولا خیلی به عشقت قداست نده . اونم ادمه کلی هم ایراد داره مثل خودت . میگم تجربه کن تا بفهمی چه اخلاقیاتی داری و اصلاح کنی خودتو . الان جونی میتونی خودتو درست کنی و معیاراتو . یه کم صمیمی بشین ۴ تا دعوا خواهید داشت . هودت میفهمی . راه دور باشین که بدتر . انتظار تو انتظار اون . کلی ماجرا دارین . سو تفاهما

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
چی بگم والا بستگی به اعتقادات خودت داره دیگه من با اعتقادات خودم بسنجم نه گناهکار نیستی

ممنون 

بحث اعتقاد نیست 

بحث استرسه 

اون پسره خانواده مذهبی داره 

و مادرش در جریانه 

من موندم اینکه مامانم نمیدونه 

اشتباهه؟

مرسی  ولی چطور به مامان بگم؟

بگو دیگه ، خجالت و ترسیدن رو بذار کنار ،،، با ملایمت ، اگه خواهر بزرگتری داری بهش بگو ایشون بگن اگر نه خودت بهتره بگی چون اگه نتونی بیان کنی دردسر میشه برات ، از زندگی و درس ت عقب میفتی ، حال و روحیه ت داغون میشه

ایمان بیاورید ؛ به خدایی که ، به پیچک فرمود : نرده را زیبا کن .

نه بابا گناه چی 

دوست پسر داشتن یه چیز طبیعیه البته اگه رابطت خارج از چهارچوب نباشه و بهت اسیب نرسونه.فکرتو با این چیزا درگیر نکن فقط اینکه همه زندگیتو پای یه نفر نذار ب پیشرفت خودتم فکر کن 

بهش بگو اگه واقعا دوست داره ، با خانواده اش پا پیش بذاره .

از نظر من حتی در حد چت کردن هم نباش ‌وابستگی میاره این کار .وابسته که شدی ، عاشق میشی و چشم و گوشت نه می بینن و نه می شنون.فراموشی هم برای دخترای‌خوب‌ سخته.حتی تا وقتی که بعداً ازدواج هم کنن، یاد عشق سابقشون می افتن

ممنون  بحث اعتقاد نیست  بحث استرسه  اون پسره خانواده مذهبی داره  و مادرش در ...

خودتو بزغر جای مامات . مادر اون پسر بدونه مادر دختر ندونه ؟ خودت باشی ناراحت نمی شی؟ دخترشون رو از سر راه نیاوردن که

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

بله اشتباهه

بهتره مادرت بدونه حالا که مادر اوک میدونه تا حداقل زیر نظر خانواده ها باشید

اینطوری بعدها واسه تو هم مشکل پی نمیاد

ببین این و‌خودت بهتر میدونی اگه مامانت منطقیه و قبولت داره بگووو من همیشه میگفتم به مامانمم ولی اگه میدونی میخواد اذیتت کنه یا گیر الکی بده بهت نه نگو

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن