2777
2789
عنوان

به نظرتون من گناهکارم؟🥺🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 62 پست
خب به اون آقا بگو به خانواده ش بگن بیان خواستگاری ، از این بهتر و راحت تر مگه هست ؟

قصد اون آقا هم ازدواجه مشکل سن من 

حداقل پنج سال دیگه 

بعد خودش میگه موقع خواستگاری عین آدم میگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قرار نیست کار خاصی کنید . یه کم درگیر اخساسی میشی بعد میفهمه این دوره همینه . اصلا زندگی شبیه ح ...

خودمم میدونم 

این حسه رو چیکار کنم 

اون همه تلاششو می‌کنه واسه آینده 

ولی این استرسه داره خفم میکنه

قصد اون آقا هم ازدواجه مشکل سن من  حداقل پنج سال دیگه  بعد خودش میگه موقع خواستگاری عین ...

احتمال داره قصدش این باشه شما هم معلومه دنبال عشق پاکی . مشمل میدونی چیه؟؟؟ تا به اون سن برسی شما دانشگاه رفتی اون هزار ماجرا پیش میاد . چه عشقا مثل شما جلو نرفتن . نمیگم عشقو ول کن . میگم هیلی وابسته نشو . یا کار اشتباهی نکن . دقت کن 

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
خانوما راست میگن تجربت پایینه . احساس گناه نیست فقط استرسه . باید یکی کنارت باشه یه بزرگتر

یعنی بگم به مامانم؟

بخدا راحتم با مامانم 

همه چیو میگم 

ولی اینو توانشو ندارم 

اصلا نمیکشم

نمیتونم به مامان بگم  خیلی واسم سخته

با ملایمت بدون خشم و عصبانیت باهاش صحبت کن حتی اگه اون عصبی شد باز هم تو خودت رو کنترل کن 

تو اون زمان نشون بده که اون آقا هیچ تاثیر منفی تو زندگیت نذاشته یعنی مثلا هی گوشی دستت نگیر،جلو مامانت هی نرو تو فکر،درست رو حتی بهتر از قبل بخون 

که مامانت متوجه شه یه دختر عاقل داره که اسیر احساسات نشده

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
خودمم میدونم  این حسه رو چیکار کنم  اون همه تلاششو می‌کنه واسه آینده  ولی این استر ...

مشکلت گناهه؟ یا عشق؟ مقل یع دوست یا همکلاسی با هم حرف بزنید . هدفتانو رو سرو سامون بدین . گناهی در کار نیست . فقط احتمال جدایی رو همیشه داشته باش 

احتمال داره قصدش این باشه شما هم معلومه دنبال عشق پاکی . مشمل میدونی چیه؟؟؟ تا به اون سن برسی شما دا ...

حواسم هست

قصد اونم همینه 

ولی مشکلم اینه 

با این استرسه چیکار کنم

خودمم میدونم  این حسه رو چیکار کنم  اون همه تلاششو می‌کنه واسه آینده  ولی این استر ...

به نظرم بهتره کمتر باهاش ارتباط بگیری و بیشتر هدفت خودت باشه تا بتونی بین عقل و احساس یکی رو انتخاب کنی ، اگه میدونی شرایط بهتر از این میشه کم کم از ذهنت بیرون کن ،،، اگر خاطر هم رو میخواین و پسر خوبی هست با خانواده ها در جریان بذارین ، خانواده ها بهتر میدونند چیکار کنند

ایمان بیاورید ؛ به خدایی که ، به پیچک فرمود : نرده را زیبا کن .
یعنی بگم به مامانم؟ بخدا راحتم با مامانم  همه چیو میگم  ولی اینو توانشو ندارم  اص ...

یکی از دلیل های حال خرابت اینه که یه چیز مخفی داری . نترس عشقتو نمی گیرن . قبل کنکور هستا . حتمن خانواده اخمو تخم می کنن . ولی چاره چیه اشتباهیه که شده

ممنون ولی سخته  خدایی خیلی سخته

ببین اگه خیلی به خودت اطمینان داری که خدتو رد نمی کنی نگو ولی من دلم میخواد بچم بگه . شما هم بچه داشته باشی میفهمی . بچه نفس ادمه