2777
2789
عنوان

به نظرتون من گناهکارم؟🥺🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 62 پست
نمیشه گفت وگرنه میگفتم

اگه دوستت داره بگو  با خانواده ها صحبت کنه تا زیر نظر خانواده باشه  نه اینکه الکی بگه دوستت دارم اما فعلا شرایط ازدواج ندارم 

هرچند بنظر من زوده فعلا چون سنت پایینه

این کاربری دست دو نفر است
۱۷

خب سنت کمه قطعا پدر و مادرت بفهمن مخالفت میکنن

این دیگه به خودت بسنگی داره

هرکسی عقیده ای داره ولی اگه به این چیزها پایبند هستی بله از نظر دین ما گناهه

ولب اگه برات مهم نیست ک هیچی 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👎

نظر شما هم محترمه جناب🙏🏻

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
اگه دوستت داره بگو  با خانواده ها صحبت کنه تا زیر نظر خانواده باشه  نه اینکه الکی بگه دوست ...

مامانش می‌دونه 

از همون اول

خبر داشته 

من نمیدونم چیکار کنم 

بگم که قطعا مخالفت میکنن 

ولی خدایی آدم خوبیه

مامان اون از همه چی خبر داره  خانواده خوبی هم هستن  خودشم آدم فوق العاده ایه

ببین تو هنوز اون قدر تجربه نداشتی که بتونی آدم خوب رو از آدم بد تشخیص بدی به خاطر همین خانوادت که قطعا پخته تر از تو هستن میتونن خیر و صلاحت رو تشخیص بدن

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
بیرون رفتنی الانا در کار نیست ولی خدایی خیلی میخوامش  ولی حس گناه عذابم میده

خانوما راست میگن تجربت پایینه . احساس گناه نیست فقط استرسه . باید یکی کنارت باشه یه بزرگتر

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
میدونم  فکرم خیلی در گیره  میدونم که آدم خوبیه  نمیدونم چیکار کنم

اصلا قرار نیست کار خاصی کنید . یه کم درگیر اخساسی میشی بعد میفهمه این دوره همینه . اصلا زندگی شبیه حسی که الان داری نیست

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی