2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه مجبوریم تحمل کنیم چاره ای نداریم☹ اوایلش میگم وای گرون شد و... یه ماه بگذره عادی میشه

بديش اینه تاکه میگن گرون شد همه حجوم میبرن

اگه ی مدت نمیخریدن تقاضا کم میشد قیمت هم میومد پایین

بديش اینه تاکه میگن گرون شد همه حجوم میبرن اگه ی مدت نمیخریدن تقاضا کم میشد قیمت هم میومد پایین

کاملا درسته تقاضا میره بالا قیمتم میره بالا

فک کنم تو کشور آلمان بود نمدونم کدوم ماده غذایی گرون شده بود مردم اصلا اون کالا رو خریداری نکردن به خاطر بالارفتن قیمتش

یعنی اون کالا از قیمتی که قبل از گرونی داشت ارزون تر هم شد

ولی ما حجوم میبریم میخریم که گرون شده وبیشتر به گرونی دامن میزنیم

خب که چی هرچقدر که بخریم بالاخره یه روزی تموم میشه یا نه؟

کاملا درسته تقاضا میره بالا قیمتم میره بالا  فک کنم تو کشور آلمان بود نمدونم کدوم ماده غذایی گ ...

ی کلیپی دیدم درهمین مورد 

ملت رو شناختن تا گرون نکنن کسی زیاد اهل خرید نیست 

وقتی می‌فهمن گرون شده تندتند میخرن 

همین پراید وقتی ۷تومن بود کسی محلش نمیداد ولی از روزی فهمیدن گرون شده چندتا چندتا ثبت نام میکنن به قیمت ماشین خارجی میخرن 

کاملا درسته تقاضا میره بالا قیمتم میره بالا  فک کنم تو کشور آلمان بود نمدونم کدوم ماده غذایی گ ...

اگه ی مدت مردم دست نگه میداشتن حالا خوردنی نیازه نمیشه نخرید بازم میشه کمتر خرید ولی مثلا اگه مردم ی مدت ماشین نمیخریدن بخدا تقاضا کم میشد اون خودروساز مجبور میشد قیمت بیاره پایین 

ولی وقتی مردم برا گرونی صف میکشن چطور اونا گرون نکنن