من یه پروژه دارم که باید از دانش آموزای یه کلاس امتحان بگیرم ولی هرمدرسه ای که رفتم قبول نکردن زمان کمی هم دارم نمیدونم چیکار کنم
میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن باید از اداره نامه داشته باشی منم وقت ندارم برم نامه بگیرم
میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨
یه سال تو مدرسمون یه دختره اومده بود ازمون یه ازمون گرفت برای روانشناسی اونم دانشجو بود فک کنم نامه ...
دوستام که رفتن نامه نداشتن