دختر_صحرا۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 666 عنوان اگه حاجت داری بیا💚 222 بازدید | 23 پست بچها من خودم معجزه با چشمای خودم دیدم نیت کنید هر روز دعای مجیر هدیه کنید به امام حسن💚اگه تونستید یه روزه امام حسنم گوش بدید بینش قول میدم حاجت بگیرید💓 1401/02/17 | 06:59 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_صحرا۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 666 توروخدا مریض بدحال دارم یا امام حسین برام نگهش دار خدا😭 انشاءالله که خداوند لباس عافیت به تنشون کنه💚
missmahira عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 967 انشاءالله که خداوند لباس عافیت به تنشون کنه💚 الهی امید😭🙏🏻
bumblebee عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 6905 واسه امام حسن مجتبی ؟ میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
bumblebee عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 6905 آره عزیز دلم قربونشون برم 😭😭..الهی ک واسه همه واسطه بشن واسه منم واسطه بشن واسه حاجت رواییم🥺🙏 میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
دختر_صحرا۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 666 قربونشون برم 😭😭..الهی ک واسه همه واسطه بشن واسه منم واسطه بشن واسه حاجت رواییم🥺🙏 انشاءالله عزیزم هر چی خیره برات اتفاق. بیفته💚
bumblebee عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 6905 انشاءالله عزیزم هر چی خیره برات اتفاق. بیفته💚 میشه اینجوری دعام کنی ک صلاحم با خواسته یکی بشه و ب حاجتم برسم؟ میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
bumblebee عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 6905 میشه اینجوری دعام کنی ک صلاحم با خواسته یکی بشه و ب حاجتم برسم؟ خواسته خدا میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
bumblebee عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 6905 بعضی وقتا صلاح اون چیزی نیست که تو میخوای برات یه مثال بزنم ما خودمون یه سال رفتیم مشهد و تو اون سف ... فقط ی دعا خواستم ازت عزیزم. بیخیال میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
bumblebee عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 6905 بعضی وقتا صلاح اون چیزی نیست که تو میخوای برات یه مثال بزنم ما خودمون یه سال رفتیم مشهد و تو اون سف ... ولی وقتی اینجور دعا کنی ک صلاح ادم با خواسته خدا یکی بشه خیلی خوبه..ک هم ب خواستت برسی هم ب صلاحت باشه..خدا خیلی قادر و تواناس 💚..میتونه هر کاری بکنه میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
دختر_صحرا۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 666 فقط ی دعا خواستم ازت عزیزم. بیخیال انشاءالله که هر چی تو دلته همون بشه عزیزم ولی برات گفتم بعضی چیزا صلاح نیست😊
bumblebee عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 6905 انشاءالله که هر چی تو دلته همون بشه عزیزم ولی برات گفتم بعضی چیزا صلاح نیست😊 منم عزیزم برات بالا توضیح دادم...ان شاءالله ک شما هم حاجت روا بشی میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
شاه_دخت عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 13202 انشالله که هممون دلمون شاد بشه حاجت روا بشیم..به حق امام حسن ع