2777
2789
عنوان

اگه حاجت داری بیا💚

222 بازدید | 23 پست

بچها من خودم معجزه با چشمای خودم دیدم 

نیت کنید هر روز دعای مجیر هدیه کنید به امام حسن💚

اگه تونستید یه روزه امام حسنم گوش بدید بینش قول میدم حاجت بگیرید💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیز دلم

قربونشون برم 😭😭..الهی ک واسه همه واسطه بشن واسه منم واسطه بشن واسه حاجت رواییم🥺🙏

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
ان‌شاءالله عزیزم هر چی خیره برات اتفاق. بیفته💚

میشه اینجوری دعام کنی ک صلاحم با خواسته یکی بشه و ب حاجتم برسم؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
میشه اینجوری دعام کنی ک صلاحم با خواسته یکی بشه و ب حاجتم برسم؟

خواسته خدا

بعضی وقتا صلاح اون چیزی نیست که تو میخوای برات یه مثال بزنم ما خودمون یه سال رفتیم مشهد و تو اون سف ...

فقط ی دعا خواستم ازت عزیزم. بیخیال 

بعضی وقتا صلاح اون چیزی نیست که تو میخوای برات یه مثال بزنم ما خودمون یه سال رفتیم مشهد و تو اون سف ...

ولی وقتی اینجور دعا کنی ک صلاح ادم با خواسته خدا یکی بشه خیلی خوبه..ک هم ب خواستت برسی هم ب صلاحت باشه..خدا خیلی قادر و تواناس 💚..میتونه هر کاری بکنه 

ان‌شاءالله که هر چی تو دلته همون بشه عزیزم  ولی برات گفتم بعضی چیزا صلاح نیست😊

منم عزیزم برات بالا توضیح دادم...ان شاءالله ک شما هم حاجت روا بشی