2777
2789

سلام خواهرای گلم شبتون بخیر ...پسرم ۴سالش تموم شد ولی همچنان مشکل تول یا همون بندی گلو داره ...هفته ای یکبار تول میشه...با یه دکتر طب سنتی صحبت کردم گفته آموزش تولگیری میدم ....بنظرتون میتونم یاد بگیرم ...کسی بلده اینجا؟

پ.ن،،،تول یا بندی گلو یعنی گیر کردن دونه یا استخوان یا هر چیز دیگه ای در حفره های گلو که باعث بیقراری و بی اشتهایی و در نهایت عفونت گوش و حلق میشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای یک بار؟!! چی میخوره مگه این کار زیادشم ضرر داره چه کاریه اخه ببرش پیش متخصص کودکان 

چون دندوناشم پوسیده خوب نمیتونه بجوه ...مثلا غضروف مرغ یا تیک گوشت یا میوه هر چی ک فکرشو بکنی....بردم فوق تخصص....انقدر بد رفتار کرد ک نگو ...کلی منتظر موندیم ک دکتر بیاد بعد از چندین نفر بودیم ...رفتم تو نشستم گفت مشکلش چیه گفتم بند میشه گفت این چرتا چیه ببر پیش همون تولگیرا ...ب حالت مسخره و عصبانیت گفت

اره برو یاد بگیری خودت بهتره 

اخه تولگیرها میگن خیلی سخته فنون خودشو داره ...ولی دکترهای طب سنتی میگن خیلی راحته و آموزش میدیم ...الان نمیدونم تولگیرها بخاطر خراب شدن بازار کار خودشون میگن یا واقعا میگن سخته

هفته ای یکبار؟ چطوری میشه بچت؟ شاید مشکلش چیز دیگه باشه طفل معصوم 

مشکل بلع در دیگ عزیزم ...هم نمیتونه خوب بجوه چون دندوناش پوسیدس و هم حفره های گلوش یکم گشاده ...هر بار کلی دونه و تیکه غذا درمیارن از گلوش

چون دندوناشم پوسیده خوب نمیتونه بجوه ...مثلا غضروف مرغ یا تیک گوشت یا میوه هر چی ک فکرشو بکنی....برد ...

خب اول مشکل دندوناش و حل کن چرا پوسیده؟ 

دکتری که سالها تحصیل کرده خب معلومه این چیزا رو قبول نداره البته حق بدرفتاری هم نداشته ولی کار شما هم درست نیست بچه رو هی اذیت میکنید غذاش و میکس کن بده بهش غضروف و استخوان نذار دستش باشه یه فکر اساسی بکن گناه داره طفل معصوم

اخه تولگیرها میگن خیلی سخته فنون خودشو داره ...ولی دکترهای طب سنتی میگن خیلی راحته و آموزش میدیم ... ...

خب وقتی اموزش میدن یعنی  بلد میشی فنونشم بهت  میگن  اصلا هم سخت نیس  برو اعتناد ب نفس داشته باش  

خب اول مشکل دندوناش و حل کن چرا پوسیده؟  دکتری که سالها تحصیل کرده خب معلومه این چیزا رو قبول ...

عزیزم چند بار دندان پزشکی کودکان بردم حتی پولامو جمع کردم بهترین دندان پزشکی بردمش ک کلی فضای بازی داشت با دکترایی ک خوش اخلاق بودن و همکاری میکردن ....ولی موقع عکس از دندان ب هیچ عنوان واینستاد ....چندین بار هم امتحان کردیم میترسید پسرم ...دکتر گفت تا عکس نباشه هیچکار نمیتونم بکنم....و اینکه خیلی حواسم ب غذاهاش هس ولی بازم نمیشه ک عزیزم مثلا عید جایی میرفتیم آجیل میزاشتن ...یا خونه خالش یا مادر شوهرم میریم هی میارن وسیله ....خیلی سخته