2777
2789
عنوان

خانما کی حرکت نی نی تون و متوجه شدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 56 پست

منم تقریبا تو ۲۱ هفته

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
منم ۲۱ هفتم عزیزم حرکتاش شدید نیستا دقت کن حسش می‌کنی یکم آروم انگاری تو دلت ی چیزی تکون میخوره واضح ...

والا منکه بارداری اوله شاید تکون میخوره ولی من حسش نمیکنم 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا منکه بارداری اوله شاید تکون میخوره ولی من حسش نمیکنم 

منم بارداری اولمه دقت کنی حسش می‌کنی 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
منم تقریبا تو ۲۱ هفته

چجوری بود واس  تو حرکاتش

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
ای جونم چقد زود 😍

آره خیلی شلوغه میترسونه منو هی میگم فقط خداکنه بعدبه‌دنیا اومدنش آروم باشه درست تنها پدرمو درمیاره

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
بارداری اول طبیعیه برا من ۱۳ هفته بود بارداری دوم اول ۲۲ هفته

سلام عزیزم از علائم بارداری تو روزای اول میتونی بگی من اقدام کردم برای بارداری الان ۹ روز میگذره زیاد استرس دارم 

آره خواهرمم سرجفت بچه هاش تو 14 هفته متوجه میشد  چیز شیرین بخور بخواب به پهلو دقت کنی میفهمی&n ...

والا متوجه نشدم 😅🥺

۱۴هفته و چند روزم ک اصلا دیدم تکون میخورد😶 اما از اون ب بعد تا الان ک ۱۷هفته ام هیج تکونی حس نکردم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آره خیلی شلوغه میترسونه منو هی میگم فقط خداکنه بعدبه‌دنیا اومدنش آروم باشه درست تنها پدرمو درمیاره

اووووخی عزیزم اشکال نداره شلوغ کاریاشم شیرینه 😅❤

۱۴هفته و چند روزم ک اصلا دیدم تکون میخورد😶 اما از اون ب بعد تا الان ک ۱۷هفته ام هیج تکونی حس نکردم

سلام عزیزم خوبی😍

احتمالا نی نی داره لج میکنه باهات😅 

سلام عزیزم از علائم بارداری تو روزای اول میتونی بگی من اقدام کردم برای بارداری الان ۹ روز میگذره زیا ...

سلام اولیش که اصلا علایم نداشتم خیلی راحت بودم ولی دومی از اولش همش گر میگرفتم زیردلم درد میکرد مثل درد پریود البته بگم من هر دوتا بارداریم پرخطر بود درد زیاد کشیدم یه سقط هم داشتم

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

چجوری بود واس  تو حرکاتش

اولش شبیه یه چیز نرم و ضربان دار بود مثل دوب دوب 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

وای منم سر دخترم امونم میبرید مخصوصا وقتی سکسه میکرد ماشاالله الان هم داره آتیش میسوزونه از الان آمادگی داشته باش  

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍